Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üzülmez: “Nerelerden Nerelere Geldik”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Soyunma odasına girdim gerçekten üzgün oyuncularım. Nerelerden nerelere geldik. Galatasaray’a karşı oynuyorsunuz, berabere kalıyorsunuz,...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 19:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 19:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Soyunma odasına girdim gerçekten üzgün oyuncularım. Nerelerden nerelere geldik. Galatasaray’a karşı oynuyorsunuz, berabere kalıyorsunuz, 5-6 tane pozisyonu değerlendiremiyorsunuz ve soyunma odasında üzgünsünüz” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez, “İlk 45 dakika çok fazla pozisyonun olmadığı, bir penaltımız, rakibin bir tane pozisyonu var. Selçuk’un çizgiden çıkarttığı, onun dışında mücadele şeklinde geçen bir 45 dakika. Tabi biz Genlerbirliği olarak ilk geldiğimiz zaman bir oyun felsefemiz vardı. Top rakibe geçtiği zaman topun gerisine gelerek o kompaktlığı sağlamaktır. İlk 45 dakikada bunu iyi başardık. 1-0 öne geçtik ilk yarı. İkinci yarı 10-15 dakikalık süre içerisinde biraz bocaladık açıkçası. Çok fazla geriye kapandık. Galatasaray’ın golünden sonra da yakaladığımız 5-6 tane net pozisyonumuz var. Galatasaray takımıyla oynarken takdir edersiniz ki bu kadar net pozisyon yakalarsanız ve bunları değerlendiremezseniz maçın sonucu işte böyle berabere biter” ifadelerini kullandı.
"OYUNCULARIM HER MAÇ ÜZERİNE KOYARAK DEVAM EDİYOR"
Üzülmez, oyuncularının her maçta üzerine koyarak devam ettiğini belirterek, “Gençlerbirliği takımı olarak her zaman söylüyorum, hangi takımla oynuyorsak oynayalım, saha içerisinde mücadele etmeyi ön plana çıkaracak bir takım görüntüsü içerisinde olacaktır. Biz bundan önceki maçı kazanırken nasıl ki bu düşünce içerisindeysek bugün de Galatasaray maçında aynı düşünce içerisinde olan bir Gençlerbirliği vardı. Soyunma odasına girdim, gerçekten üzgün oyuncularım. Nerelerden nerelere geldik. Galatasaray’a karşı oynuyorsunuz, berabere kalıyorsunuz, 5-6 tane pozisyonu değerlendiremiyorsunuz ve soyunma odasında üzgünsünüz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.