Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üzülmez: “Kaybedecek Kadar Kötü Oyun Oynamadığımızı Düşünüyorum”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Gençlerbirliği hiçbir zaman rakibe teslim olmayacaktır. Bugün de aynı düşünce içinde sahada olan bir takım vardı. Sonuç olarak kaybettik, kötü oynamadık” dedi.“KAYBEDECEK KADAR...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Gençlerbirliği hiçbir zaman rakibe teslim olmayacaktır. Bugün de aynı düşünce içinde sahada olan bir takım vardı. Sonuç olarak kaybettik, kötü oynamadık” dedi.
“KAYBEDECEK KADAR KÖTÜ OYUN OYNAMADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez, Osmanlıspor karşısında alınan 3-1 mağlubiyeti değerlendirdi. Üzülmez, maçın başlarında bocaladıklarını belirterek, “Kaybedecek kadar kötü oyun oynamadığımızı düşünüyorum. Bireysel hatalardan yediğimiz goller var. İlk ve ikinci yarının başında 5-10 dakikalık süre içinde bocaladık. Zaten bu dakikalarda da golü yiyen taraftık. Daha sonraki dakikalarda baskı kuran, ofansif anlamda üretken olmaya çalışan bir Gençlerbirliği vardı. Pozisyonlarımız var, final paslarını değerlendiremediğimiz pozisyonlar var. Direkten dönen bir topumuz var. Üzgünüz, her zaman yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.
“GENÇLERBİRLİĞİ HİÇBİR ZAMAN RAKİBE TESLİM OLMAYACAKTIR”
Gençlerbirliği’nin kaybetse bile mücadelede edeceğini söyleyen Üzülmez, “Gençlerbirliği hiçbir zaman rakibe teslim olmayacaktır. Bugün de aynı düşünce içinde sahada olan bir takım vardı. Sonuç olarak kaybettik. Kaybettiğimiz kadar kötü oynamadık. Osmanlıspor’u tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.