Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üzülmez: "İkinci Yarı Karakterimizden Uzaklaştık"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, İkinci yarı karakterlerinden uzaklaştıklarını belirterek, "Benim takımımın yapmaması gereken hatalar yaptı. Rakibe uzak oynadık. Defansif anlamda hatalar yaptık" dedi.Spor Toto Süper...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, İkinci yarı karakterlerinden uzaklaştıklarını belirterek, "Benim takımımın yapmaması gereken hatalar yaptı. Rakibe uzak oynadık. Defansif anlamda hatalar yaptık" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor’a 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Mücadelenin zor geçtiğimi vurgulayan Üzülmez, "60 dakika sahada doğruları yapan bir Gençlerbirliği takımı vardı. Golü de bulduk. İkinciyi, üçüncüyü, dördüncüyü atacak net gol pozisyonlarımız vardı. Ama futbolda bu pozisyonları değerlendiremediğiniz zaman rakibin direnci artıyor. Bugün Sivasspor takımı final maçına çıktı. Dolayısıyla ikinci yarı bize baskı kurdular. Oyun içerisinde 60 dakika boyunca doğruları yapmaya çalışan, disiplinli oynayan, rakibe çok fazla alan bırakmayan özellikle Burhan, Aatıf gibi oyunculara yakın oynayıp, çok fazla kendi ceza sahası içine sokmayan bir Gençlerbirliği takımı vardı. İkinci yarı karakterimizden uzaklaştık. Benim takımımın yapmaması gereken hatalar yaptı. Rakibe uzak oynadık. Defansif anlamda hatalar yaptık. Girdiğimiz gol pozisyonlarında final paslarını değerlendiremedik. Kontra ataktan yediğimiz gol akabinde penaltı ve mağlup olduk" şeklinde konuştu.
Medicana Sivasspor’un ikinci yarı iyi mücadele ettiğini belirten Üzülmez, "Ama biz ikinci yarı oyun içerisinde koptuk. Tabi bunu da sorgulamamız gerekiyor. Bu irdelememiz gereken bir durum. Çünkü biz 42 puana gelirken saha içerisinde beraber oynamaya çalışan, beraber hareket eden ve disiplinli oynayan bir takım görüntüsü içerisindeydik. Bugün bundan uzaklaştık" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.