Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üzülmez Futbolcularını Tebrik Etti

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, saha içinde aslanlar gibi mücadele etmeye çalışan, öz güveni aşılayıp neler yapabileceğini gösteren bir takım olduklarını söyledi.Mücadelenin ardından Başkent temsilcisi Gençlerbirliği...

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2016 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2016 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, saha içinde aslanlar gibi mücadele etmeye çalışan, öz güveni aşılayıp neler yapabileceğini gösteren bir takım olduklarını söyledi.
Mücadelenin ardından Başkent temsilcisi Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, zor bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek, "Maçı hak ettik. Saha içinde aslanlar gibi mücadele etmeye çalışan, öz güveni aşılayıp neler yapabileceğini gösteren bir takımız. Üç maçta üç galibiyet aldık. Ama her şey bitmiş değil. Lig uzun bir maraton. Biraz daha alt sıralarda avantaj yakaladık, biraz daha üst sıralara göz kırptık. Ama daha yapacak işimiz var” dedi.
Başkent temsilcisinin teknik direktörü Üzülmez, kulüp başkanı İlhan Cavcav’ın ağır bir ameliyat geçirdiğini belirterek, "Başkanımıza geçmiş olsun diyoruz. Galibiyeti ona armağan ediyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.