Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üzülmez: "Beşiktaş’ı Tebrik Ediyoruz"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, takım savunmasında istediklerini yapamadıklarından dolayı Fenerbahçe maçını kaybettiklerini söyledi.Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği’nde...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 21:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, takım savunmasında istediklerini yapamadıklarından dolayı Fenerbahçe maçını kaybettiklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör İbrahim Üzülmez basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
İki forvet oyuncularının yokluğundan dolayı topu ileride tutamadıklarını vurgulayan Üzülmez, "Rakip baskılı oynadı. Golü de buldular. Biz iki forvet oyuncumuz Stancu ve El Kabir’in yokluğunda ileri uçta topu tutamadık. Takım savunması anlamında istediklerimizi yapamadık. İlk yarı biraz bocaladık. 1-0 geriye düştükten sonra beraberliği yakaladık. Ancak sonrasında duran bir toptan golü yedik ve mağlup ayrıldık. Buraya geldiğim günden itibaren futbolcularımın ortaya koyduğu mücadeleden memnunum. Onları kutluyorum. Zor maçlar oynadık. Haftaya Eskişehirspor maçıyla ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Umarım bu birlik ve beraberliğimizi gelecek yıl da devam ettiririz. Gelecek yıl birkaç takviye ile bu takımı iye yerlere getiririz" dedi.
"BEŞİKTAŞ’I TEBRİK EDİYORUZ"
Basın mensuplarının "Beşiktaş’ın şampiyonluğu için neler söylersiniz?" sorusuna ise genç teknik adam, "Beşiktaş’ı tebrik ediyoruz. Bir takım şampiyon olacaktı. Gençlerbirliği’nin hocası olarak söylediklerim yanlış anlaşılır. Bu yarışın son iki üç haftasına kadar devam edeceğini söylüyordum. Beşiktaş şampiyonluğu hak etti" şeklinde cevap verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.