Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ustalardan güç birliği

Dünyanın en ünlü Wing Chun ustası Emin Boztepe ile GFC Görükle Spor Kulübü Başkanı Dünya Şampiyonu güreşçi Kadir Gırdoğlu düzenlenen Wing Chun seminerinde ortak hareket ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2017 23:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 01:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ustalardan güç birliği

1981 yılından itibaren dünyanın en agresif savunma sanatı Wing Chun eğitimleri veren ünlü aktör Emin Boztepe, Bursa’da GFC Fitness Club’ta dünya şampiyonu güreşçi Kadir Gırdoğlu ile birlikte yaklaşık 40 öğrenciye eğitim verildi. Bir öğrencinin de hocalık sınıfına yükseldiği eğitimlerde kursiyerlere yakın savunma sanatının incelikleri öğretildi.

DÜNYA’NIN EN ÜNLÜ USTASI

Dünya genelinde 550 Wing Chun eğitim okulu olduğunu belirten usta Emin Boztepe, ilerleyerek yapılan tek savunma sporu olduğunu belirttiği Wing Chun’un vücudun denge merkezleri ve refleks gösterme üzerine gerçekleşen dünyanın en agresif savunmasını gerçekleştirdiklerini ifade etti. 7’den 70’e herkesin kolaylıkla öğrenebileceği bu sporun Türkiye’de çok fazla olmasa da dünya genelinde çok popüler olduğunu söyledi.

“BİZİM İÇİN BÜYÜK ONUR”

GFC Görükle Spor Kulübü Başkanı Dünya Şampiyonu güreşçi Kadir Gırdoğlu ise, “Dünyaca ünlü bir ustayı salonumuzda ağırlamaktan ve işbirliği yapmaktan büyük onur duyuyoruz. Emin Boztepe bu toprakların yetiştirdiği en önemli değerlerden birisidir. Dünya genelinde eğitimler, seminerler verdiği bir dönemde Bursa’da yaşayan Wing Chun öğrenme sevdalılarını kırmadı ve salonumuzda 4 saat süren zorlu bir eğitim gerçekleştirdi. Bundan sonra Wing Chun kurslarını geleneksel hale getirip sık sık düzenlemek istiyoruz.” dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.