Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üst üste alınan galibiyetler Trabzon'da yüzleri güldürdü

Trabzonspor, Süper Lig’deki Torku Konyaspor ve Galatasaray galibiyetlerinin ardından UEFA Avrupa Ligi L Grubu’ndaki Metalist Kharkiv maçından da galibiyet ayrıldı. Üstü üste oynadığı 3 maçı da kazanan bordo mavililerde keyifler yerine geldi....

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üst üste alınan galibiyetler Trabzon'da yüzleri güldürdü
Trabzonspor, Süper Lig’deki Torku Konyaspor ve Galatasaray galibiyetlerinin ardından UEFA Avrupa Ligi L Grubu’ndaki Metalist Kharkiv maçından da galibiyet ayrıldı.

Üstü üste oynadığı 3 maçı da kazanan bordo mavililerde keyifler yerine geldi. Metalist galibiyetiyle bir üst tura çıkmayı garantileyen bordo mavili ekip, 11 Aralık’ta deplasmanda Legia Varşova ile oynayacağı son maçı da kazanıp gruptan lider olarak çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Lig’deki çıkışını da devam ettirmek isteyen Trabzonspor, gözünü Gençlerbirliği maçına çevirdi. Bordo mavililer, 1 Aralık Pazartesi günü sahasında ağırlayacağı rakibini yenerek zirveye bir adam daha yaklaşmak istiyor.

Metalist Kharkiv maçında takımının ilk golünü atan bordo mavililerin Cezayirli futbolcusu Esseid Belkalem, kulüp sitesinden yaptığı açıklamada, bundan sonraki süreçte daha iyi neticeler alınacaklarına inandığını dile getirdi. Metalist Kharkiv ile zor bir maç oynadıklarını ifade eden Belkalem, "Üst üste güçlü ekiplerle oynadık. Önce Galatasaray, ardından da iyi defans yapan Metalist Kharkiv ile oynadık. İkisinden de galibiyetle ayrılmak çok güzel oldu. Ayrıca oynadığımız iki maçta da iyi futbol sergilediğimizi düşünüyorum." dedi.

Attığı gol nedeniyle mutluluk yaşadığını belirten başarılı savunmacı, "Golü atmak ve takımıma katkı sağlamak benim için mutluluk verici. Bu şekilde katkı sağlamaya devam etmek istiyorum." diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst tura çıkmalarını da değerlendiren Belkalem, "Aldığımız bu galibiyetle ilk basamağı atlamış olduk. Şimdi sıra üst basamakta. Zorlu bir tur olacaktır ama biz elimizden geldiğince iyi mücadele edip en üst basamağa tırmanmaya çalışacağız." yorumunu yaptı.

Bundan sonraki süreçte daha iyi neticeler alacaklarına olan inancını dile getiren ve Trabzon’da çok mutlu olduğunu söyleyen Belkalem, şöyle devam etti:

"Bu zamana kadar olan dönemdekinden daha farklı bir takım var. Daha iyi devam edebileceğimizi düşünüyorum. Kadroya baktığınızda çok kaliteli oyuncularımız mevcut. Bu kaliteli oyuncularla ligi en iyi yerde tamamlayacağımızı düşünüyorum.

Burada ailecek çok mutluyuz. Trabzon’da herkes kendi işini yapıyor. Ben ve ailem burada çok mutluyuz. Takım arkadaşlarımla iyi ilişkiler içerisindeyiz. Antrenman sonraları da onlarla birlikte zaman geçiriyorum."

ANTRENMANLAR KAPANDI

Bu arada Trabzonspor, Metalist Kharkiv maçının ardından ara vermeden 1 Aralık Pazartesi günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Bordo mavililer, bu maça kadar yapacağı antrenmanları basına ve taraftara kapalı gerçekleştirecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.