Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Urla 17. Tanju OKAN Yelken Ve Yat Yarışları Finalistlerini Buldu

17. Tanju Okan Yelke Ve Yat Yarışları Ödül Törenine Katılan Uğur Dündar Dereceye Giren Yarışmacılara Kupalarını Takdim Etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 01:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 01:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Urla 17. Tanju OKAN Yelken Ve Yat Yarışları Finalistlerini Buldu
Urla Belediyesi, İzmir Deniz Ticaret Odası ve URİYAT işbirliğinde Tanju Okan’ı anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen 17. Geleneksel Tanju Okan Yelken ve Yat Yarışları İskele Limanı’nda tamamlandı.
Yarışların ilk gününde İskele Limanı’nda kokteyl düzenlenirken, ikinci günde finalistler için ödül töreni düzenlendi. Törene Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, TYF İcra Kurulu Üyesi Ahmet Yentur, Mete Grup Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Mete, Gazeteci Uğur Dündar, yelkenciler ve sporcu yakınları katıldı.
Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, “Sporla, sanatla, gastronomi ile Urla’nın anılması bize büyük keyif veriyor. Bu üç alanda yapılan organizasyonlarla dolu dolu bir bahar geçirdik. Bahardan yaza geçiyoruz. Yaz aylarında da benzeri organizasyonlar devam edecek. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ise, “Bizim yüzümüz denize dönük, o yüzden hepimiz buradayız. Bugün ayrıca özel bir gün, “Urla’lıyım” diyerek gönülden yaşayan Sayın Tanju Okan’ın anısına 17. kez buradayız. Tanju Okan hem deniz aşığıydı hem müzik aşığıydı. Hem onu yad ettik hem yelkenlerimizi onun için açtık şu iki günde. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” cümleleri ile başlayan konuşmasını “Urla çok özel bir bölge, birlik ve beraberlikle çalışıldığında nasıl güzel sonuçlar çıktığını görüyoruz. Kaymakamlıkla, belediyeyle, kooperatifiyle, ticaret odasıyla, denize gönül vermiş kişilerle bir yerde aynı düşünceyle yaptığınız her şeyin sonuçları ortada. Ne güzel ki hepimizin yüzü gülüyor bugün burada. Bu vesileyle Tanju Okan rahmetle anıyoruz. Ve ne güzel ki yine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Gençlik ve Spor Bayramını doya doya sporla kutladık. Bizler de bundan sonraki neslin sporla büyümesi gerektiğine inanıyor ve bunun için çalışıyoruz” diyerek sonlandırdı.
Yapılan derecelendirmeye göre;
IRC 1 Sınıfında Blue Mıles – Yaşar Üniversitesi ekibi birinci, Ladıes First ekibi ikinci, Shakara ekibi üçüncü,
IRC 2 sınıfında Nice ekibi birinci, Cygnus- Roche Yelken Takımı Doğan Sailing ekibi ikinci, Kairos – Yaşar Üniversitesi ekibi üçüncü, Good Day Sunshine ekibi dördüncü,
IRC 3 sınıfında Scorpio – ODTÜ ekibi birinci, Avior ekibi ikinci, Undıne ekibi üçüncü
DESTEK 1 sınıfında Final ekibi birinci, Auriga ekibi ikinci, Ernesto ekibi üçüncü,
DESTEK 2 sınıfında, Anya ekibi birinci, Bakış ekibi ikinci, Lady D ekibi üçüncü, Maeva ekibi dördüncü
DESTEK 3 sınıfında Y.Derin ekibi birinci, Wind Dancer ekibi ikinci, Kıvılcım ekibi üçüncü, Rakı ekibi dördüncü
DESTEK 4 sınıfında Aylak – ODTÜ ekibi birinci, Miço ekibi ikinci
AHŞAP sınıfında ise Poyraz ekibi birinci, İncir ekibi ikinci oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.