Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Urganlıspor Basatemur’a emanet

Turgutluspor ve Altınordu gibi takımları çalıştıran tecrübeli teknik adam Burhanettin Basatemur Manisa Bölgesi Süper Amatör Lig B Grupta mücadele eden Urganlıspor ile anlaştı.Manisa Bölgesi Süper Amatör Lig B Grubunda şampiyonluk mücadelesi...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Urganlıspor Basatemur’a emanet

Turgutluspor ve Altınordu gibi takımları çalıştıran tecrübeli teknik adam Burhanettin Basatemur Manisa Bölgesi Süper Amatör Lig B Grupta mücadele eden Urganlıspor ile anlaştı.

Manisa Bölgesi Süper Amatör Lig B Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Urganlıspor, Onursal başkanı Hüseyin Güleç’in girişimleri ile Basatemur ve ekibi ile sezon sonuna kadar anlaşıldığı öğrenildi.

Urganlıspor Onursal Başkanı Hüseyin Güleç, “Deneyimli teknik adam Burhanettin Basatemur ile her konuda anlaşma sağlayarak sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık. Basatemur’un takımımızı hedefe taşıyacağından şüphemiz yok. Urganlıspor Bölgesel Amatör Ligi hak eden bir ekiptir” şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Burhanettin Basatemur ise Urganlıspor’a hizmet edecek olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Basatemur bugün takım ile ilk antrenmana çıkacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.