Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünsal: “Muhtemelen Mayıs’ta Galatasaray’ın Kongresi Olacak”

Milli takım ve Galatasaray’ın eski oyuncusu Hakan Ünsal, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Tecrübe Konuşuyor” temalı spor söyleşisinde öğrencilerin sorularını cevapladı. Galatasaray’ın durumuyla ilgili soruya ilişkin...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünsal: “Muhtemelen Mayıs’ta Galatasaray’ın Kongresi Olacak”
Milli takım ve Galatasaray’ın eski oyuncusu Hakan Ünsal, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Tecrübe Konuşuyor” temalı spor söyleşisinde öğrencilerin sorularını cevapladı. Galatasaray’ın durumuyla ilgili soruya ilişkin kongreye işaret eden Ünsal, “Öyle bir dönem var ki muhtemelen Mayıs ayında kongre olacak” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Tecrübe Konuşuyor” adlı spor söyleşisinde Milli Takım ve Galatasaray eski futbolcusu Hakan Ünsal, TRT Spor sunucusu Ersin Düzen ile birlikte ortaokul ve lise öğrencileriyle bir araya geldi.
“MUHTEMELEN MAYIS’TA KONGREYE GİDİLECEK”
Öğrencilerin sorularını cevaplandıran Hakan Ünsal, Galatasaray’ın durumuyla ilgili soruda kongreye işaret etti. Mayıs ayında kongreye gidileceğini belirten Ünsal, “Oyuncular bile gelecek sene ne olacağını bilmiyor. Çünkü öyle bir dönem var ki muhtemelen Mayıs ayında bir kongre olacak. Bir seçim olacak ve bu seçimde mevcut yönetim kalacak mı gidecek mi bilinmediği için önümüzdeki yıllar gibi Galatasaray’ın şuan ki durumu da iç açıcı değil. Wesley Sneijder, Lukas Podolski gibi para edecek oyuncular gidebilir. Bunlar elden çıktıktan sonra nasıl bir yapılanma olacak, tekrar şampiyonluk yarışında olabilecek misin belli değil. Aslında büyük bir fırsat. Her şeye yeniden iyi başlamak adına bakalım o yönetim gelecek mi onu hep beraber göreceğiz” dedi.
"FENERBAHÇE’YE KARŞI 6-0 KAYBEDİLEN MAÇ SONRASI SOKAĞA ÇIKAMAZ OLDUK"
2002 yılında Fenerbahçe ile yapılan maçtaki 6-0’lık skorun hatırlatılması üzerine tecrübeli oyuncu, “Kimse bir şey konuşmadan ne olacak, nasıl gidecek bu rezillik diye onu düşündük. Kimsenin bir şey söyleyecek durumu yoktu. Hakikaten çok kötü bir maçtı. Bir o maç için değil kaybettiğimiz maçlardan sonra sokağa çıkamıyorduk. Karşımıza taraftarlar çıktığında utanıyorduk çok zor geliyordu. Onlara cevap veremeyiz diye evden çıkmadığım günlerim oldu” diye konuştu.
"ŞAMPİYONLUĞU BEŞİKTAŞ’IN HAK ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"
Sezon sonunda hangi takımın şampiyon olacağı sorusuna karşılık Beşiktaş cevabını veren Hakan Ünsal, “Sezon başından beri oynadığı iyi oyun, seyrettirdiği zevkli maçlar, attığı fazla gol, girdiği fazla pozisyonlar itibariyle ben Beşiktaş’ın hak ettiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.