Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversite Spor Oyunları Speed Badminton'da şampiyonlar belli oldu

Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları'nın finallerinde İzmir'den sonra ikinci durak Mersin oldu. Mersin Üniversitesi’nde Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları kapsamında düzenlenen speed badminton karşılaşmaları sona erdi. Mersin...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üniversite Spor Oyunları Speed Badminton'da şampiyonlar belli oldu
Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları'nın finallerinde İzmir'den sonra ikinci durak Mersin oldu. Mersin Üniversitesi’nde Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları kapsamında düzenlenen speed badminton karşılaşmaları sona erdi.

Mersin Üniversitesi’nde yapılan speed badminton final karşılaşmalarında sporcular takım ve bireysel olarak yarıştı. A ve B grubunda yapılan karşılaşmalarda 3 gün boyunca izleyiciye seyir zevki yaşatan toplam 11 maç gerçekleşti. Karşılaşmalar sonucunda bireysel ve takım kategorilerindeki başarılarıyla Selçuk Üniversitesi adından sıkça söz ettirdi.

Koç Topluluğu’nun 2006 yılından bu yana üniversite gençliğini spor, teknoloji, müzik, eğlence ve rekabetle buluşturduğu Koç Fest’in 2014 şampiyonlarını belirleyecek final turuna Mersin Üniversitesi de ev sahipliği yaptı.

Mersin Üniversitesi’nde 3 gün süren speed badminton müsabakalarında tek erkekler, tek bayanlar ve takımlar kategorilerinde başarı olan sporculara madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEK ERKEKLERDE İLK ÜÇE YERLEŞTİ

Speed badminton branşında üniversiteli sporcuların rekabetine sahne olan Mersin Üniversitesi'ndeki müsabakalar sonucunda tek erkeklerde Selçuk Üniversitesi öğrencileri ilk üçte yer alarak başarılı bir performans ortaya koydu.

Selçuk Üniversitesi'nden birinciliği Bünyamin Ünsal, ikinciliği Kuddusi Kahveci, üçüncülüğü de İlker Tuzcu aldı. Tek erkeklerde Adnan Menderes Üniversitesi'nden Muhammet Akışık ise dördüncülük kupasını kaldırdı.

Tek bayanlarda da birinci yine Selçuk Üniversitesi'nden çıktı. Speed badminton tek bayanlarda yine çok iddialı karşılaşmalar gerçekleşti.

Şampiyonadaki sıralamada birinciliği Selçuk Üniversitesi'nden Kezban Kılıç, ikinciliği Mersin Üniversitesi'nden Ceren Karataş, üçüncülüğü ise Adnan Menderes Üniversitesi'nden Gülsüm Karabunar aldı. Bezmi Alem Üniversitesi'nden Hülya Dağdelen ise speed badmintonda dördüncü oldu.

Selçuk Üniversitesi Adnan Menderes'i finalde 4-1 mağlup etti. Takımlar kategorisinde ise final karşılaşmaları Adnan Menderes Üniversitesi ile Selçuk Üniversitesi arasında oynandı.

Sporcuların kıyasıya rekabetiyle oldukça heyecanlı geçen final maçında Selçuk Üniversitesi oyuncuları ferdi oyunlarda sergiledikleri üstünlüklerini takım halinde de göstererek, Adnan Menderes Üniversitesi'ni 4-1 mağlup etti ve şampiyon oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.