Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünal Aysal: Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkacağız

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bütün zorluklara rağmen takımının Şampiyonlar Ligi'nden çıkacağını söyledi. Sarı kırmızılı kulübün Huawei ile imzaladığı forma sponsorluğu anlaşmasının bitiminde basın mensuplarının...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünal Aysal: Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkacağız
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bütün zorluklara rağmen takımının Şampiyonlar Ligi'nden çıkacağını söyledi.

Sarı kırmızılı kulübün Huawei ile imzaladığı forma sponsorluğu anlaşmasının bitiminde basın mensuplarının Şampiyonlar Ligi ile ilgili sorularını cevapladı.

Şampiyonlar Ligi'nde sarı kırmızılı takımın Anderlecht ile 1-1 berabere kalmasına rağmen Aysal, umutlu konuştu. Başkan, "Her zaman ilk adım bir başlangıç. Bir puanla başladık ama diğer puanlar takip edecek diye ümit ediyorum. Biz ekibimize güveniyoruz. İyi bir netice ile Şampiyonlar Ligi'nden çıkacağız. Bütün zorluklara, yabancı kısıtlamalarına rağmen kulübümüz başarılı olma konusunda son derece kararlı." dedi.

Sponsorluk anlaşmasının 2014-2015 futbol sezonu sonuna kadar Süper Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarını kapsadığı bildirildi. Bir yıllık anlaşma bedeli olarak Galatasaray'ın 4 milyon 130 Dolar alacağı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.