Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünal Aysal: Marka değerini arttıracak her türlü çalışmamız devam edecektir

Galatasaray Kulübü, dünyanın önde gelen teknoloji firmalarından Microsoft ile 1,5 yıllık işbirliği anlaşması imzaladı. Sarı - kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, kulübün marka değerini arttırmak için her türlü çalışmaları...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünal Aysal: Marka değerini arttıracak her türlü çalışmamız devam edecektir
Galatasaray Kulübü, dünyanın önde gelen teknoloji firmalarından Microsoft ile 1,5 yıllık işbirliği anlaşması imzaladı. Sarı - kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, kulübün marka değerini arttırmak için her türlü çalışmaları yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Microsoft Türkiye Genel Müdür Tamer Özmen katıldı.

Kulüp başkanı Ünal Aysal, öncü ve uluslarası kimliği ile bir dünya markası olan Galatasaray'ın ve dünyanın lider teknoloji markalarından Microsoft'un birlikte gerçekleştirdiği bu önemli işbirliğini kamuoyu ile paylaşmak için toplandıklarını dile getirerek, "Sevinerek bildirmek isterim ki Microsoft Türkiye ile kulubümüzün teknolojik alt yapısını çağdaş teknolojilerle yenilemek üzere kapsamlı bir anlaşmaya varmış bulunuyoruz. Bildiğiniz gibi göreve geldiğimiz ilk günden beri en önemli amaçlarımızdan biri Galatasarayımızın bir dünya takımı olması yolunda kurumsallaşma sürecini tamamlamasıydı. Bu bağlamda dünyanın diğer önde gelen kulüplerinin de tercihi olan Microsoft'un servis ve ürünleriyle bizi geleceğe taşıyacağına olan inancımız çok fazla." ifadelerini kullandı.

"BÜYÜKLÜĞÜMÜZE YAKIŞIR KURUMLARDAN HİZMET ALMAYI TERCİH EDİYORUZ"

Başkan Ünal Aysal, büyük bir kurum ve dev bir camia olarak, hizmet alırken kendi büyüklüklerine yakışır kurumlardan hizmet almayı tercih ettiklerini kaydetti.

Ünal Aysal, şöyle devam etti: "Bu nedenle Galatasaray Kulübü'nün kulüp, sportif AŞ., GSStore Mağazacılık ve çevrimci işbirimlerinin tüm teknolojik alt yapısını Microsoft'a emanet ediyoruz. projenin bize sağlayacağı verimlilikle yılda 2 milyon dolarlık tasarruf ön görmekteyiz. Bu işbirliği çerçevesinde Galatasaray Kulübü ve iştiraklerinin satın alma, finans, satış, mağazacılık ve insan kaynakları gibi bütün önemli fonksiyonları, kurumsal kaynak planlaması çatısı altında birleştirilmektedir. Microsoft gibi global markalarla gerçekleştireceğimiz iş ortaklıkları kulübümüzün büyümesine ve başarılı olmasına büyük ölçüde katkıda bulunacaktır."

İşbirliği anlaşması dışında soru almak istemeyen Ünal Aysal, kendisine yöneltilen Sermaye Piyasası Kurulu'nun(SPK) sermaye arttırımıyla ilgili kararının sorulması üzerine, "Sermaye arttırımı konusu, direkt SPK'yı ilgilendiren sportif AŞ'nin bir konusu, burada bu konulara girmek doğru olmaz." karşılığını verdi.

Başka bir muhabirin, "Galatasaray işbirliği ve sponsorluk anlaşmasını dünyada marka olmuş kurumlarla yapıyor. Aynı şekilde bünyesinde dünyada marka değeri olan Drogba, Sneijder gibi futbolcular barındırıyor. Bu bağlamda dünyada marka değeri olan futbolcu transferi devam edecek mi?" şeklindeki sorusuna da Aysal, "Galatasaray'ın marka değerini yükseltecek her türlü çalışmalarımız devam edecektir. Önceliğimiz de budur. Bu sadece oyunuclarla olmaz. Gördüğünüz gibi Microsoft işbirliği de Galatasaray marka değerine büyük çapta katkı sağlayacak bir çalışmadır." cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.