Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünal Aysal: Galatasaray'ı dünya kabulleniyor

Galatasaray Kulübü’nün kuruluşunun 108. yıl etkinliklerinde konuşan başkan Ünal Aysal, "Galatasaray’ı artık dünya kabulleniyor." dedi.Galatasaray Kulübü’nün 108. yıl kuruluş yıl dönümü için dün, kulübün kurucusu Ali Sami Yen’in...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünal Aysal: Galatasaray'ı dünya kabulleniyor
Galatasaray Kulübü’nün kuruluşunun 108. yıl etkinliklerinde konuşan başkan Ünal Aysal, "Galatasaray’ı artık dünya kabulleniyor." dedi.

Galatasaray Kulübü’nün 108. yıl kuruluş yıl dönümü için dün, kulübün kurucusu Ali Sami Yen’in mezarı başına gidilerek başlatılan etkinlik bugün Galatasaray Lisesi’nde devam etti.

Etkinliğe, başkan Ünal Aysal, Galatasaray CEO’su Lütfi Arıboğan, yönetim kurulu üyeleri ve genç sporcular katıldı. Lise bahçesinde bulunan Atatürk anıtına konulan çelenkle başlayan 108. Yıl etkinliği daha sonra ‘Tevfik Fikret’ salonunda devam etti.

Törende bir konuşma yapan Ünal Aysal, “Bugün Galatasarayımızın 108. yılını kutluyoruz. Gönül birliğimizce başarılarla dolu yıllar geçirdik. Bütün dünyada artık Galatasaray, kabüllenilmiş bir marka oldu. Bugün kütüğümüze yeni bir plaket daha çakıp tarihimize not düşeceğiz.” dedi.

Galatasaray Kulübü’nün en eski üyesi Mükerrem Taşçıoğlu’nun yıl kütüğüne plaket çakmasının ardınan 25 ve 50 yıllık Divan Kurulu üyelerine çeşitli berat ve madalyalar verildi. Törenden sonra başkan Aysal ve beraberindekiler geleneksel olarak pişirilen pilavdan yiyerek liseden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.