Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünal Aysal: "Algı Operasyonu Yapılıyor"

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal, kendi dönemi hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi. Aysal, "Bir algı operasyonu yapılıyor ve kimin yaptığını bilmiyorum, bilmek de istemiyorum" dedi.Galatasaray Kulübü mali genel kurul toplantısına...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal, kendi dönemi hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi. Aysal, "Bir algı operasyonu yapılıyor ve kimin yaptığını bilmiyorum, bilmek de istemiyorum" dedi.
Galatasaray Kulübü mali genel kurul toplantısına katılan ve toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sarı-Kırmızılı Kulübün eski Başkanlarından Ünal Aysal, UEFA tarafından gelen ceza hakkında, "5 yıllık süre kesinlikle doğru değil. Bizim zamanımızda tablo çok net bir şekilde UEFA’ya bildirildi. Zaten halka açık bir şirket olan Sportif A.Ş’de bilgi saklamamız mümkün değil. Biz öksürsek KAP’a açıklama yapıyoruz. UEFA’nın bilmemesi veya bizim bunu UEFA’ya bildirmememiz mümkün değil" dedi.
"EN UFAK BİR ENDİŞEM YOK"
Başkan Dursun Özbek’in geriye dönük araştırma yapılmasını açıklamasının sorulması üzerine ise Aysal, "Bunlar yönetimin elindedir. Yaparlar, doğrudur yapmaları lazım. Ama ben kendi dönemimle ilgili zaten milletler arası bir kuruma, tarafsız bir kuruma yaptırdım hem geldiğim hem de gittiğim gün. Yönetimin elinde bizle ilgili her türlü veri var. Ama bir kere daha yaptırmak istiyorlarsa yaptırabilirler ama benim bu konuda en ufak bir endişem yok" cevabını verdi.
"KAFAMDA ŞUAN BAŞKANLIK YOK"
Seçim çağrıları ve kendisinin tekrar başkan adayı olup olmayacağı hakkında da açıklamalarda bulunan Aysal, "Galatasaray’ın daha bir sene seçilmiş bir başkanı ve yönetimi var. Üç sene için geldi arkadaşlarım. Bir sene içinde ne yapıp ne yapamayacaklarını görmek için yeterli olduğunu sanmıyorum. Onlara bir zaman vermek lazım. Sürelerini tamamlasınlar. Başarılı olurlarsa inşallah uzun süre kalırlar. Ama başarılı olamazlarsa zaten bu genel kurulda birisini işaret eder, arkadaşımızda istiyorsa gelir buraya. Ama bu illa ben olacağım diye bir şey yok. Şuan benim kafamda böyle bir şeyde yok" ifadelerini kullandı.
FENERBAHÇE MAÇI YORUMU"
Yarın oynanacak Fenerbahçe derbisi hakkında ise Aysal, "Derbi için Galatasaray diyoruz başka bir şey söyleyemiyoruz. Tamam zor bir dönemdeyiz mantıklı olalım ama Galatasaray-Fenerbahçe maçlarının neticesini önceden kestirmek zordur. İnşallah yarın güzel ve dostane bir maç olur" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.