Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umut Bulut: Her futbolcu oynamayınca etkilenir

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Umut Bulut, maçlarda oynamamanın her futbolcu gibi kendisini de etkilediğini ama hocanın verdiği karara saygı duyduğunu söyledi.Sarı - kırmızılı oyuncu Umut Bulut, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bugün...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Umut Bulut, maçlarda oynamamanın her futbolcu gibi kendisini de etkilediğini ama hocanın verdiği karara saygı duyduğunu söyledi.

Sarı - kırmızılı oyuncu Umut Bulut, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bugün gerçekleştirilen idman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk olarak son zamanlarda yükselen grafikleri hakkında değerlendirmeler yapan milli futbolcu Umut Bulut, şunları söyledi:

"Güzel bir galibiyetimiz var Kopenhag maçıyla birlikte. Üç maç üst üste kazandık. Morallerimiz ve her şey yolunda. Şimdi önümüzde bir Konya maçı var. Onu da kazanıp seriye devam etmek istiyoruz. İyi mücadele edip iyi oynuyoruz. Eksiklerimizi de her hafta gideriyoruz ve ilerleyen zamanlarda daha da iyi olacağız."

Kayserispor maçında Burak Yılmaz ve Drogba ile beraber oynaması için ise Umut Bulut, "Zaten bu pozisyonda geçen senede çok oynadım. Sağda solda fark etmez. Elimden geldiği kadarıyla bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Burak da oynadığı maçlarda bunu gösterdi. Drogba'yı zaten söylemeye gerek yok. İlerde oynayan bütün futbolcuların görevini yaptığını düşünüyorum. Sadece bizim yaptığımız şey mücadelemizi üst seviyelere çıkartıp sahaya yansıttığımız zaman ortaya çıkıyor. Galibiyetlerde gollerde kendiliğinden geliyor." diye konuştu.

BURAK ARKADAŞIM GOL ATTIĞI İÇİN DAHA ÇOK SEVİNDİM

Burak Yılmaz'ın 6 haftadan beri gol atamaması ve Kayserispor maçında golle tanışması için ise Umut Bulut "Ben Galatasaray'a geldiğimden beri arkadaşlık çok iyiydi. Onla alakalı bir sıkıntı yok takımda. Öncelikle Burak arkadaşım gol attığı için daha çok sevindim. Çünkü onun daha çok ihtiyacı vardı. Tabi benim de ihtiyacım var inşallah bana da bu hafta nasip olur. Çalışıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz." diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Valla oynamamak her futbolcuyu ister istemez etkiler. Çünkü herkes oynamak istiyor. Oynamadığın zaman ister istemez etkiliyor ama çalışmaya devam ediyoruz sonuçta. Hocada görev verdiği sürece elimizden geleni yapıyoruz."

'Şampiyonlar Ligi maçlarında ağırlıklı yabancı oyuncu ligde ise yerli oyuncular ile oynuyorsunuz bu takımı etkiliyor mu?' sorusuna Umut Bulut, "Şimdi geniş bir oyuncu kadromuz var. Hocada tabi ki kime görev verirse oynamak zorunda. Herkes görevini yapıyor. Onun için sitemle alakalı oyunla alakalı son kararı hoca veriyor. Ve buna bütün futbolcular saygı duymak zorunda. Bizde saygı duyuyoruz." diyerek cevaplandırdı.

GALATASARAY'DA TORKU KONYASPOR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Bu arada Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Torku Konyaspor ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşuları ile başladı. İlk onbeş dakikası basına açık olan idman daha sonra basına kapalı gerçekleştirildi.

Öte yandan Cumhuriyet'in 90. Yıl kutlamaları nedeniyle Galatasaraylı oyuncular ve teknik ekip idman öncesi Türk bayrağı ile basın mensuplarına görüntü verdi.

Galatasaray, 1 Kasım Cuma günü Torku Konyaspor ile saat 20.00'de oynayacağı 10. haftanın açılış maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.