Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umut Bulut: Bugün aldığımız 3 puan bizim için çok önemliydi

Galatasaray'a Kasımpaşa karşısında galibiyeti getiren golü atan Umut Bulut, "Bugün aldığımız 3 puan bizim için çok önemliydi." dedi.Maçın ardından açıklamalarda bulunan sarı - kırmızılı futbolcu, "Bugün önemli olan galip gelmekti...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 23:08
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 23:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray'a Kasımpaşa karşısında galibiyeti getiren golü atan Umut Bulut, "Bugün aldığımız 3 puan bizim için çok önemliydi." dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan sarı - kırmızılı futbolcu, "Bugün önemli olan galip gelmekti bunu da başardık. İlk yarıya çok da iyi başladığımızı söyleyemem; ama ikinci yarı mücadele açısından maçı kazanmak için bütün her şeyimizi ortaya koyduk. Pozisyonlara da girdik, son dakikada attığımız golle de kazanmasını bildik. Bugün aldığımız 3 puan bizim için çok önemliydi. Moral ve özgüven için çok iyi oldu. İnşallah böyle devam ederiz." şeklinde konuştu.

Maç hatasında yaptıkları 3 günlük kampın sorulması üzerine Umut, "Güzel oldu, iyi geçti. Uzun süre olması futbolcuyu ister istemez biraz sıkabiliyor. Sonuçta bizim için şikayet etme lüksümüz yoktu. Çünkü sadece bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Herkes de bunun bilincindeydi. Bizim için de sonuç iyi oldu." cevabını verdi.

Umut, Abdurrahim Albayrak'ın tekrar yönetici olmasıyla ilgili de "Abdurrahim abi her zaman Galatasaray camiasının içinde. İkili ilişkileri futbolcularla iyi olan bir yöneticimiz bir abimiz. Şimdi geldiğinde de güler yüzlülüğünü enerjisini bize yansıttı. Bizim için tabii ki bir artısı oldu." diye konuştu.

Çift forvet olarak oyuna girdiğini ve bu şekilde galibiyetin geldiğinin sorulması üzerine Umut, "Hocamızın verdiği bir sistem var. Hocamız ne istiyorsa onu yapmak zorundayız. Tabii ki iki sene üst üste şampiyon olmuş bir takım var. Sistemimiz de 4-4-2'ydi. Bununla başarılı olduk. Bugün de ikinci yarı 4-4-2'ye döndük. Bu şekilde kazandık. İkili forvet oynadığımız zaman Burak da ben de daha faydalı olduğumuzu düşünüyoruz. Yine hocamız ne karar verirse onu yapacağız." karşılığını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.