Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umur Uygar Orhan Denizli’den madalya ile döndü

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün 14 Yaş Erkek Takımı Oyuncusu Umur Uygar Orhan 26-27 Kasımda Denizli'de Yapılan Türkiye Tenis Federasyonu 14 Yaş Hafta Sonu Tenis Şampiyonasinda 3.lük Madalyası Kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Umur Uygar Orhan Denizli’den madalya ile döndü
Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü’nün 14 yaş erkek takımı oyuncusu Umur Uygar Orhan 26-27 Kasım’da Denizli’de yapılan Türkiye Tenis Federasyonu 14 Yaş Hafta Sonu Tenis Şampiyonası’nda 3’üncülük madalyası kazandı.
İlk maçında Aydınlı tenisçi Mete Demirbaş’ı 4-1, 4-0’lık skorla 2-0 mağlup eden Umur Uygar Orhan ikinci maçında İstanbul’dan Emre Demir Arıkoğlu ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta bir türlü kazanamadığı son oyun puanları sonucunda 2-0 mağlup oldu. Daha sonra karşılaştığı Aydın bölgesinin tenisçisi Mert Şahin’i çok güzel bir oyun çıkararak 4-1 ve 4-2’lik setlerle 2-0 mağlup eden Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün 14 yaş erkek takımı oyuncusu Umur Uygar Orhan gurubunu ikinci olarak tamamlayarak diğer gurubun ikincisi ile şampiyonanın 3’üncülük maçını oynamaya hak kazandı.
Yalova’dan Batuhan Aslım ile Üçüncülük madalyasının hangi şehre gideceğini belirleyen maça çıkan Umur Uygar Orhan oldukça çekişmeli geçen ilk seti 5-4 kazandı. Umur İkinci sette rakibine büyük üstünlük sağlayarak bu seti de 4-0 kazandı ve şampiyonanın üçüncüsü oldu.
Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü’nün Başkanı Çetin Özçep, başarı elde eden oyuncuları Umur Uygar Orhan’ı ve Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü’nün Başantrenörü Mehmet Salih Yıldız’ı kutladı. Başkan Çetin Özçep İzmir’den büyük fedakarlıklarla bu yaz transfer ettikleri yeni antrenörleri Mehmet Salih Yıldız’dan çok şeyler beklediklerini, Umur Uygar Orhan gibi başarılı sporcu sayılarının önümüzdeki yıllarda daha çok artacağına inandıklarını ifade etti.
(OA-BH-S)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.