Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ümraniyespor, Sivasspor’u farklı geçti

Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 4-1 kazandıkları Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Yeni açılan sahamızın ilk maçında böyle bir galibiyet çok özel ve anlamlı oldu. Sivasspor’u da centilmence mücadeleleri için...

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2016 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2016 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 4-1 kazandıkları Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Yeni açılan sahamızın ilk maçında böyle bir galibiyet çok özel ve anlamlı oldu. Sivasspor’u da centilmence mücadeleleri için tebrik ediyorum” dedi.
Ümraniyespor, TFF 1. Lig’in 11. haftasında evinde Sivasspor’u 4-1 mağlup etti. Bu sezon yenilenen stadında ilk maçına çıkan ve 4-1’lik Sivasspor galibiyetini ile taraftarlarını sevindiren Ümraniyespor’da, Teknik Direktör Erkan Sözeri, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Sözeri, “Son haftalarda üzerine koyarak gittiğimiz bir oyun vardı. Fakat bunu ne kadar tabelaya yansıttık, bu zamana kadar tartışılır. Ama bugün oyuncularımız söylediğimiz her şeyi yerli yerinde yaptılar. Bunun sonucunda da çok önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı sadece skor anlamında değil, disiplinli oyunu sahaya yansıttıkları için tebrik ediyorum. Bizim en büyük sermayemiz oyun disiplini. Bu galibiyetle rehavete kapılma gibi bir lüksümüz asla yok. Çünkü bulunduğunuz konum itibariyle bizim daha çok maç kazanmamız lazım. Bu o maçlardan sadece biriydi. Yeni açılan sahamızın ilk maçında böyle bir galibiyet çok özel ve anlamlı oldu. Sivasspor’u da centilmence mücadeleleri için tebrik ediyorum” diye konuştu.
“Onları da eğiteceğiz”
Karşılaşmanın 60. dakikasında Sivasspor kalecisi Tolgahan Acar’ın kale arkasındaki top toplayıcı çocuk ile yaşadığı tartışmanın sorulması üzerine ise deneyimli teknik adam, “Bizim sahamız yeni açıldı. Böyle sorunlar beklemiyorduk ama maalesef oldu. Orada top toplayıcının Tolgahan’a bir söylemi olmuş. Tabi onları da eğiteceğiz. Çünkü biz Ümraniyespor camiası olarak centilmenliğe çok önem veriyoruz” açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.