Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ümraniyespor, deplasmandan puanla döndü

Ümraniyespor Yardımcı Antrenörü Mehmet Şimşek, "İkinci yarı Bandırmaspor bizi bunalttı ama biz de kontra ataklarla iyi pozisyonlar bulduk. 2 veya 3’ü daha erken bulabilirdik ama olmadı. Maçın sonuna doğru 2’nci golü bulduk" dedi.TFF...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ümraniyespor Yardımcı Antrenörü Mehmet Şimşek, "İkinci yarı Bandırmaspor bizi bunalttı ama biz de kontra ataklarla iyi pozisyonlar bulduk. 2 veya 3’ü daha erken bulabilirdik ama olmadı. Maçın sonuna doğru 2’nci golü bulduk" dedi.
TFF 1. Lig’in 8. hafta maçında Bandırmaspor, sahasında konuk ettiği Ümraniyespor’a 2-0 yenildiği maç sonrası Ümraniyespor Yardımcı Antrenörü Mehmet Şimşek açıklamalarda bulundu.
Ümraniyespor Yardımcı Antrenörü Mehmet Şimşek, "Öncelikle bizim için zor bir deplasmandı. Bizler yeni geldik bu takıma. Çocukların moral motivasyonu ve öz güvenleri kayıptı ve biraz onlar üzerinde durduk. Bu konuda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Maça iyi başladık. Maçın başlarında golü de bulduk. İyi de oldu ve maç boyunca iyi pozisyonlarımız oldu. Daha sonra normal oynadık çünkü deplasmanda oynuyoruz haliyle. Biraz daha Bandırmaspor üzerimize gelmeye başladı. Hakem iyi maç yönetti. İkinci yarı Bandırmaspor bizi bunalttı ama biz de kontra ataklarla iyi pozisyonlar bulduk. 2 veya 3’ü daha erken bulabilirdik ama olmadı. Maçın sonuna doğru 2’nci golü bulduk. Pozisyonlar verdik ama golü yemedik. Burada güzel bir galibiyet aldık. İnşallah bunun devamını getiririz. Çocukların ayağına yüreğine sağlık" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.