Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ümit Özat: "Kimseye Hesap Vermem"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, “Bu takımın hocası benim. Bu takıma izin vermek de, antrenman yaptırmak da benim kontrolümde. İster 3 gün, ister 5 gün izin veririm. Bunun hesabını kimseye vermem” dedi.Spor Toto Süper Lig’in...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, “Bu takımın hocası benim. Bu takıma izin vermek de, antrenman yaptırmak da benim kontrolümde. İster 3 gün, ister 5 gün izin veririm. Bunun hesabını kimseye vermem” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir’e 3-0 mağlup olan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, karşılaşmanın istedikleri gibi geçmediğini vurgulayarak, “Kötü bir gün oldu. Aslında 1-0’dan sonra iki net pozisyonumuz var ama olmadı. Sonrasında çok güzel iki gol attılar. Kazanan her zaman haklıdır. Bu anlamda Başakşehir’i kutlamak lazım” diye konuştu.
“BU TAKIMIN HOCASI BENİM”
Milli maç arasında futbolculara verdiği izinle ilgili bazı spekülasyonların yapıldığını belirten Özat, “Bu takımın hocası benim. Bu takıma izin vermek de, antrenman yaptırmak da benim kontrolümde. İster 3 gün, ister 5 gün izin veririm. Bunun hesabını kimseye vermem. Ben takıma 5 gün izin vermedim. İki haftalık milli takım arasında 3 gün izin verilir, ben bunu 4 gün yaptım. Beşinci gün takım antrenman yapacaktı, malum olaylar yaşadık. Daha önce antrenmanlara başlasaydık bu olayları daha erken yaşayacaktık. İnsanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar. Konuşurken iyi düşünmeleri lazım. Elbet bizim de konuşacağımız zamanlar gelecek” dedi.
“HERHALDE TEK HAKSIZ BENİM”
Profesyonel yapı içerisinde bu kulübün en amatör çalışanının kendisi olduğunu belirten Özat, “Antrenmana çıkmayan oyuncu haklı, para bulmaya çalışan yönetici haklı, kulübü bu hale getirenler haklı, herhalde tek haksız benim. Bu takımın başarısı için gecemizi gündüzümüze kattığımız için. Ya da başarılı gözükmek için 17 maçta 10-11 puan almak lazım. Yarısında daha fazlasını topladığımız için belki de beklentiler yükseliyor. Hafta içi birkaç oyuncuyla yollarımızı ayıracağız. Ondan sonra kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.