Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ümit Özat: “Eksiklerimizi göreceğiz”

ADANA DEMİRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÜMİT ÖZAT, 1-1 BERABERE KALDIKLARI BOLUSPOR MAÇI SONRASI, “EKSİKLERİMİZİ GÖRECEĞİZ. BAZEN KAYBEDERKEN DE EKSİKLERİMİZİ GÖRECEĞİZ. HER MAÇI 3-0,5-0 KAZANALIM DİYE BİR ALGI VAR. ÖYLE OLMUYOR BU İŞLER. ÖNÜMÜZDEKİ OSMANLISPOR MAÇINA BAKACAĞIZ” DEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2020 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2020 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ümit Özat: “Eksiklerimizi göreceğiz”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, 1-1 berabere kaldıkları Boluspor maçı sonrası, “Eksiklerimizi göreceğiz. Bazen kaybederken de eksiklerimizi göreceğiz. Her maçı 3-0, 5-0 kazanalım diye bir algı var. Öyle olmuyor bu işler. Önümüzdeki Osmanlıspor maçına bakacağız” dedi.

Adana Demirspor, TFF 1. Lig’in 2. haftasında evinde Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “İlk yarı 7-1 ya da 7-0 içeri girebileceğimiz bir maçtı. Adana Demirspor çok iyi bir oyun sergiledi. Dünya geneli güzel statlar yapıyorsun ama ‘VAR’ sistemini koymuyorsun. Hakem izlesin bakayım içi rahat edecek mi o penaltı sonrası. Neden haksız kazanılan puanlarla bir başkasının canı yansın. Eksiklerimizi göreceğiz. Bazen kaybederken de eksiklerimizi göreceğiz. Her maçı 3-0, 5-0 kazanalım diye bir algı var. Öyle olmuyor bu işler. Önümüzdeki Osmanlıspor maçına bakacağız” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.