Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ümit Milliler Avrupa üçüncüsü

Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Ümit Erkek Milli Basketbol Takımı, üçüncülük maçında Almanya’yı 76-61 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu.Karşılıklı sayılarla başlayan birinci çeyrek Almanya’nın 19-17 üstünlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 21:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 21:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Ümit Erkek Milli Basketbol Takımı, üçüncülük maçında Almanya’yı 76-61 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu.
Karşılıklı sayılarla başlayan birinci çeyrek Almanya’nın 19-17 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci çeyreğin başında rakip takım 7-2’lik bir seri yakalayarak farkı 7 sayıya kadar çıkarsa da milliler hücumda toparlanarak farkı kapattı. İlk yarının sonlarına doğru farkı tekrar açan Almanya karşısında ay-yıldızlılar 9-2’lik bir seri yakalasa da rakip takım soyunma odasına 36-34 önde gitti.
Dengeli bir oyuna sahne olan üçüncü çeyreğin ardından son periyoda 49-47 Almanya üstünlüğüyle girildi. Son çeyreğe oldukça etkili başlayan Ümit Erkekler 8-0’lık bir seri yakaladı. Okben Ulubay ve Mert Çevik’in üstü üste bulduğu üç sayılık isabetlerle farkı çift sayılı hanelere taşıyan milliler sonrasında Almanya’nın geri dönmesine izin vermedi ve mücadeleyi 76-61 kazandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.