Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ümit Karaal Adana Demirspor’da

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Beşiktaş’tan Ümit Karaal ile anlaştı.Beşiktaş’tan Ümit Karaal ile 2 yıllık anlaşma sağlanırken, imzaların en yakın zamanda atılacağı belirtildi. 20 yaşındaki genç oyuncu, Adana Demirspor camiasının...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Beşiktaş’tan Ümit Karaal ile anlaştı.
Beşiktaş’tan Ümit Karaal ile 2 yıllık anlaşma sağlanırken, imzaların en yakın zamanda atılacağı belirtildi. 20 yaşındaki genç oyuncu, Adana Demirspor camiasının büyüklüğünü bildiğini ve buraya gelmekten çok mutlu olduğunu belirtti. Sabah takımla birlikte fitness salonunda çalışan Ümit, bugüne kadar 32 defa genç milli takım kategorilerinde forma giydiğini söyledi. Öncelikli hedefinin takımın başarılı olarak bir üst lige çıkması olduğunu söyleyen Ümit Karaal, "Bu amaçla bütün takım olarak çaba sarf edeceğiz. Ardından da inşallah A Milli Takımı’nın formasını giymek de nasip olur" dedi.
Karaal: "Böylesine büyük bir camiaya imza atmak beni çok heyecanlandırıyor"
Takımın hedeflerini bildiğini ve böylesine büyük bir camiada bulunmanın kendisini fazlasıyla mutlu ettiğini belirten Ümit, “Buraya gelmeden önce de Adana Demirspor’u yakından takip ediyordum. Böylesine büyük bir camiaya imza atmak beni çok heyecanlandırıyor. Camianın yıllardır özlem duyduğu ve geçen yıl kıl payı kaçan şampiyonluğun bu yıl geleceğine inanıyorum. Taraftarlarımız Türkiye çapında bir üne sahip. Onların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. İnşallah hepimiz için hayırlı bir sezon olur. Arkadaşlarımla bir an önce tanışarak takımın parçası olabilmek için uyum sürecini en yakın zamanda atlatacağım. Erkan Sözeri hocamız çok büyük bir isim. Onunla çalışacak olmak beni mutlu ediyor. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.