Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Plaj Futbolu Kültür Üniversitesi’nin Desteğiyle Gerçekleşiyor

İstanbul Cup 2016 Uluslararası Plaj Futbol Turnuvası, İstanbul Kültür Üniversitesi desteğiyle gerçekleşecek.Plaj futbolunun Türkiye’de daha yakından tanınması ve yaygınlaşması amacıyla gerçekleşecek organizasyonda İspanya, Hollanda,...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Cup 2016 Uluslararası Plaj Futbol Turnuvası, İstanbul Kültür Üniversitesi desteğiyle gerçekleşecek.
Plaj futbolunun Türkiye’de daha yakından tanınması ve yaygınlaşması amacıyla gerçekleşecek organizasyonda İspanya, Hollanda, Azerbaycan ve Türkiye’den katılacak şampiyon takımlar karşılaşacak.
AMAÇ PLAJ FUTBOLUNUN DAHA YAKINDAN TANINMASI
Bu yıl İstanbul’da 3. yapılması planlanan İstanbul Cup 2016 Uluslararası Plaj Futbol Turnuvası, İstanbul Kültür Üniversitesi ana sponsorluğunda gerçekleşecek. Plaj futbolunun Türkiye’de daha yakından tanınması ve yaygınlaşması amacıyla gerçekleşecek organizasyonda İspanya, Hollanda, Azerbaycan ve Türkiye’den katılacak şampiyon takımlar karşılaşacak. 8-10 Temmuz 2016 tarihlerinde, Marmara Forum AVM’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan turnuvada, İspanya Şampiyonu Valencia Beach Soccer Team, Hollanda Şambiyonu FC Zeeland, Azerbaycan Şampiyonu FC Laletepe ile Türkiye Şampiyonu Alanyaspor kumlarda mücadele edecek.
KARŞILAŞMALAR ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK
Marmara Forum AVM’nin otoparkına 550 ton kum dökülerek yaratılan plaj ortamında gerçekleşecek karşılaşmaları, bütün İstanbullular tribünden ücretsiz seyredebilecek. 3 gün boyunca devam edecek organizasyon süresince dünyaca ünlü SoulSisters da, danslarıyla seyircileri coşturacak. İstanbul Kültür Üniversitesi ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Cup 2016 Uluslararası Plaj Futbol Turnuvası, final maçının ardından gerçekleşecek Bora Duran Konseri ile son bulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.