Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası Çeşme’de Başladı

Bu yıl 10 ülkeden 200 sporcunun katılımıyla İzmir’in Çeşme İlçesi’nde gerçekleştirilen Uluslararası Çeşme Veteran Masa Tenisi Turnuvası başladı.Çeşme ilçesinde, merakla beklenen ve İzmir Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu yıl 10 ülkeden 200 sporcunun katılımıyla İzmir’in Çeşme İlçesi’nde gerçekleştirilen Uluslararası Çeşme Veteran Masa Tenisi Turnuvası başladı.
Çeşme ilçesinde, merakla beklenen ve İzmir Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği (İZVET) tarafından düzenlenen Uluslararası Çeşme Veteran Masa Tenisi Turnuvası, 10 ülkeden 200 sporcunun katılımıyla start aldı.
İki gün sürecek turnuvada 25 kadın, 175 erkek mücadele ederken, ilk günkü mücadelede sporcular birbirlerini yenebilmek için ter döktü. Çeşme Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada, en genç sporcu 30 yaşındaki Yusuf Şengül olurken, en yaşlı sporcu ise geçmiş yıllarda Karşıyaka Spor Kulübü’nün başkanlığını da yapmış olan 76 yaşındaki Coşkun Süer oldu.
Yarı final ve final maçları 17 Nisan 2016 Pazar günü oynanacağı kaydedilirken, müsabakalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.