Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Judo Turnuvası Edirne’de Başladı

Türkiye Judo Federasyonu’nun öncülüğünde düzenlenen ’Uluslararası Judo Turnuvası’nın ilki 10 il ve 5 ülkeden 350 sporcunun katılımıyla Edirne’de başladı.Türkiye Judo Federasyonu, Edirne Judo Olimpik Spor Kulübü Derneği ve Gençlik...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Judo Federasyonu’nun öncülüğünde düzenlenen ’Uluslararası Judo Turnuvası’nın ilki 10 il ve 5 ülkeden 350 sporcunun katılımıyla Edirne’de başladı.
Türkiye Judo Federasyonu, Edirne Judo Olimpik Spor Kulübü Derneği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla ’Uluslararası Judo Turnuvası’nın ilki Edirne’de yapılıyor. Türkiye’nin de içinde bulunduğu 5 ülkeden toplamda 350 sporcunun katıldığı turnuvada Edirneli judocular Rio Paralimpik Oyunları öncesi Mimar Sinan Spor Salonu’nda uluslararası arenada tecrübelerini test etti.
RİO’YA HAZIRLIK
Türkiye Judo Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi ve Judo Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Şengül Demiral turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada Edirne Judosu’nun tanıtımı ve altyapıdaki sporcuların yarışma tecrübelerini bu gibi organizasyonlarla geliştirmek istediklerini belirtti. Yrd. Doç. Dr. Demiral, “Bunların yanında Rio Paralimpik Oyunları’nda yarışacak milli takım oyuncularını test amacıyla birinci Edirne Judo Turnuvası’nı düzenledik. Bu turnuvaya 5 tane yabancı ülke katıldı, Türkiye çapında da 18 kulüp katıldı. Bizim buradaki amacımız Edirne Judo takımının tanıtımını yapmak ve alt yapıdaki sporcuların tecrübelerini arttırmak ve aynı zamanda sosyal deneyimlerini güçlendirmek. Bu kapsamda da turnuvanın güzel geçtiğini düşünüyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.