Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası

Türkiye Karate Federasyonu tarafından bu yıl 11’inci kez düzenlenen Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası İstanbul’da yapıldı. Turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra Tayland, Azerbaycan, Ukrayna, Ürdün ve Belçika’dan toplam 331 sporcu...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Karate Federasyonu tarafından bu yıl 11’inci kez düzenlenen Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası İstanbul’da yapıldı. Turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra Tayland, Azerbaycan, Ukrayna, Ürdün ve Belçika’dan toplam 331 sporcu mücadele etti.
Yenibosna’da bulunan WOW Hotel Convention&Center’da düzenlenen turnuvada ümitler ve gençler kategorisinde 199 erkek, 132 bayan sporcu tatamiye çıktı. Turnuvada sporcular katada 5, kumitede 17 kategoride madalya için mücadele etti.
Altı kez kürsüye çıktılar
Turnuvaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler de katıldı. Her yıl olduğu gibi bu yılki turnuvada da başarılı sonuçlar elde eden Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler, yine kürsüdeki yerini aldı. Turnuvada Ümit erkekler 70 kiloda Enes Bulut, ümit bayan 47 kiloda Fatmanaz Yenen, genç bayanlarda ise 53 kiloda Gülsen Demirtürk şampiyon oldu. Genç erkekler 61 kiloda Ömer Abdurrahim Özer ikinci olurken, ümit erkekler 57 kiloda Ekrem Altuner Yılmaz ile ümit bayanlar 54 kiloda Sevcan Uçar üçüncü oldu. Turnuvada üç şampiyonluk, bir ikincilik, iki üçüncülük olmak üzere altı madalya kazanan Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler turnuvaya yine adını yazdırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.