Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası Başladı

İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası, Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu’nda başladı.Türkiye’nin en köklü karate turnuvalarından biri olan Uluslararası Boğaziçi...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası, Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu’nda başladı.
Türkiye’nin en köklü karate turnuvalarından biri olan Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası 29. kez düzenleniyor. Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu’nda bugün başlayan ve yarın da sürecek olan turnuvada, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu toplam 28 ülkeden yaklaşık 780 sporcu mücadele ediyor. Bu yıl milli takımlar düzeyinde düzenlenen şampiyonada ilk defa dereceye giren sporculara toplam 82 bin Dolar para ödülü de verilecek.
Turnuvada bugün yıldız, ümit ve genç sporcular tatamiye çıkarken, toplam 83 dalda 600 sporcu madalya için mücadele edecek. Organizasyonda final müsabakaları, 18.00’da başlayacak. İki gün sürecek organizasyonda toplam 135 dalda mücadeleler yapılacak. Madalyaların 109’u ferdi, 26’sı da takım mücadelelerinde verilecek.
Turnuvanın ikinci gününde yarın büyükler ve veteranlar, ferdi kata ve kumite müsabakaları yapılacak. 5-8 Mayıs tarihleri arasında Fransa’nın Montpellier kentinde yapılacak olan 51. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası öncesi Dünya ve Avrupa şampiyonları, Türk sporseverlerin karşısına çıkacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.