Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ülkü Motorsport Almanya’dan Kupayla Döndü

Ülkü Motorsport takımı Almanya’nın Oschersleben Pisti’nde gerçekleşen Porsche Sports Cup yarışlarında üçüncülü elde ederek yurda kupayla döndü.Almanya’nın Oschersleben Pisti’nde gerçekleşen Porsche Sports Cup’ta Ülkü Motorsport...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ülkü Motorsport takımı Almanya’nın Oschersleben Pisti’nde gerçekleşen Porsche Sports Cup yarışlarında üçüncülü elde ederek yurda kupayla döndü.
Almanya’nın Oschersleben Pisti’nde gerçekleşen Porsche Sports Cup’ta Ülkü Motorsport takım kaptanı Ümit Ülkü, büyük bir şanssızlık yaşayarak sprint yarışı antrenmanının 5. turunda aracındaki mekanik arızadan dolayı pite girdi. Sıralama bölümlerine katılamayan Ülkü, pole pozisyonunda yer bulamadı ve Gt3 Super Sport Cup yarışlarına katılamadı. Ülkü gibi Türkiye’de ve Avrupa’da yarışan Galip Atar ise 10 profesyonel yarışçının katıldığı 19 turluk sprint yarışında başarılı bir mücadele sonucunda üçüncü oldu. İzmirli sporcular, Endurans Yarışı’nın ilk etabını 6. , ikinci etabını ise 9. bitirdiler. Ülkü Motorsport takımı sporcuları yaşanan aksiliklere rağmen üçüncülük kupası ile yurda dönmeyi başardı.
Porsche Sports Cup’ın bir sonraki yarışı 12-13 Eylül tarihlerinde Belçika’nın Francorchamps şehrindeki Spa Pisti’nde gerçekleşecek. Ülkü Motorsport takımının katılacağı bir sonraki Avrupa yarışı ise 5-6 Eylül tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nin Brno şehrindeki Brno Pisti’nde yapılacak olan European Touring Car Cup olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.