Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uğur: Tempoyu artırmamız gerekir

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, uzun bir aradan sonra tekrar heyecanlı taraftarın karşısında olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Hedeflerine ulaşabilmeleri için önümüzdeki süreçte biraz daha tempoyu artırmaları...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 23:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 23:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, uzun bir aradan sonra tekrar heyecanlı taraftarın karşısında olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Hedeflerine ulaşabilmeleri için önümüzdeki süreçte biraz daha tempoyu artırmaları gerektiğini belirten Uğur, “Futbol uzun soluklu bir oyundur. Bu mücadeleye mutlaka tempoyu katmamız ve çok çalışmamız lazım.” dedi.

5 Ocak Stad’ında 3-0 galip geldikleri Kahramanmaraşspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Mustafa Uğur, “Takımımız tahmin etmeyeceğim şekilde istekliydi. Kazanma adına sahada her şeyi yaptı. Futbolcularımı yürekten kutluyorum. Futbol uzun soluklu bir oyundur. Bu mücadeleye mutlaka tempoyu katmamız ve çok çalışmamız lazım.” şeklinde konuştu.

'GOLDEN SONRA TAKIMIN KIRILGAN YAPISI TEKRAR ORTAYA ÇIKTI'

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Taner Öcal ise, iki ayrı devre yaşadıklarını kaydetti. İlk yarıda iki net pozisyonlarının olduğunu ve futbol adına doğru şeyler yaptıklarına inandıklarını anlatan Öcal, “Kahramanmaraşspor gün geçtikçe takım oyunu anlamında büyük bir aşama kaydetme yolundaydı. İkinci devrede çocuklar yine iyi maça başladı. Ama elle alınan -televizyonda göreceğiz- bir pozisyon var. Gerçi görmeye gerek yok. Net şekilde önümüzde gerçekleşti.Ondan sonra gol oldu. Zaten özgüven sıkıntısı yaşayan takımın bu golden sonra kırılgan yapısı tekrar ortaya çıktı. Çocuklar çok mücadele etmelerine rağmen maçı çeviremedik.” ifadelerini kullandı.

'HAKEMLER BİRAZ DAHA DİKKAT ETMELİ'

Hakemlerin biraz daha dikkat etmesi gerektiğini savunan Taner Öcal, sadece 90 dakika oynamaya gelmediklerini vurguladı. Öcal, şöyle devam etti: “Biz aylarca yıllarca çalışıyoruz. Sahaya bir şeyler sunmak istiyoruz. Spor adına güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Tabii ki kasıt, art niyet aramıyoruz. Şöyle bir örnek vereyim; ben dört maç ceza aldım. ‘sadece bu pozisyonu da mı oynatacaksın?’ dedim. Ama hakem raporlarında ben ‘ona Allah belanı versin, bilmem ne demişim’ Bunların denetimini kim yapacak?''

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.