Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uğur Boral Ve Tümer Metin Goal Sergisini Gezdi

Eski Milli futbolcular Tümer Metin ve Uğur Boral, GOAL Sergisini gezerek futbolculuk anılarını paylaştı.Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde hayat bulan GOAL Sergisine eski Milli futbolcu Uğur Boral ve Tümer Metin davetli olarak katıldı ve...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski Milli futbolcular Tümer Metin ve Uğur Boral, GOAL Sergisini gezerek futbolculuk anılarını paylaştı.
Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde hayat bulan GOAL Sergisine eski Milli futbolcu Uğur Boral ve Tümer Metin davetli olarak katıldı ve geçirdiği sakatlıkları anlattı. Eski Milli futbolcu Tümer Metin, futbolculuk döneminde sakatlıkların önemli olduğunu vurgulayarak, "Ben futbolculuk döneminde en ağır sakatlığım 4 ay sürdü. Zor bir süreçti hem psikolojik olarak hem de motivasyon olarak ama kısa sürede atlattım" dedi.
Eski Milli futbolcu Uğur Boral da, Fenerbahçe’de oynadığı dönemde ağır bir sakatlık geçirdiğini ve bu sakatlıktan dolayı 2 sene oynayamadığı belirterek, "Geçirdiğim ağır sakatlık ardından 2 sene sonra sahalara döndüm. Ama oynama şansını tam olarak yakalayamadım ve Samsunspor’a transfer oldum. Ardından zaten Beşiktaş’a transfer oldum" dedi.
Ayırca Uğur Boral, futbolculuğun değerli bir meslek olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.