Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ufuk Sarıca’dan taraftara çağrı

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, Muratbey Uşak Sportif galibiyeti sonrası, “Bizim için ligin en değerli galibiyetlerinden bir tanesi” dedi.Bütün oyuncularını kutlayarak sözlerine başlayan Sarıca, “Bizim için ligin en...

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, Muratbey Uşak Sportif galibiyeti sonrası, “Bizim için ligin en değerli galibiyetlerinden bir tanesi” dedi.
Bütün oyuncularını kutlayarak sözlerine başlayan Sarıca, “Bizim için ligin en değerli galibiyetlerinden bir tanesi. İlk iç saha maçı olması bakımından önemli. Geçen sene Fenerbahçe’yi yenen bir Uşak var. Maçtan önce konuştuklarımızı çok iyi uyguladık. Yoksa rakibimizi 65 sayı civarındaki o sayılarında altında tutacaktık. Önemli bir müdafaa başarısı maçın böyle olmasını sağladı. Bütün oyuncularımı kutluyorum, taraftara da teşekkür ediyorum. Salonun bundan sonraki maçlarda tamamının dolmasını bekliyoruz. Bundan sonraki iç saha maçında komple dolu tribünlere oynayacağız. Maçtan önce tatlı bir heyecan vardı taraftarımızın önüne çıktım. Taraftarımızla o sinerjiyi beraber yakalamamız lazım. Bu bir ekip işi” açıklamalarında bulundu.
Siyah-beyazlı oyuncu Clark ise, “İyi oynadık ve iyi defans yaptık. Takım kimliğini de böyle oturtmak istiyoruz. Skoru bulabilecek oyuncularımız var. Hepimiz teker teker iyi oyuncularız. Bir araya gelip komple oynarsak iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.