Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ufuk Sarıca: “Yaptığımız savunma alkışı hak ediyor”

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, “Bugün takımımı tebrik ediyorum. Yaptığımız savunma alkışı hak ediyor” dedi.Spor Toto Basketbol Ligi’nin 10. haftasında Beşiktaş Sompo Japan evinde ağırladığı TOFAŞ’ı 76-63...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, “Bugün takımımı tebrik ediyorum. Yaptığımız savunma alkışı hak ediyor” dedi.
Spor Toto Basketbol Ligi’nin 10. haftasında Beşiktaş Sompo Japan evinde ağırladığı TOFAŞ’ı 76-63 mağlup etti. Maç sonunda Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe maçının moraliyle gelmiş TOFAŞ’ı yenerek önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, “İstediğimizi aldığımız bir maç oldu. TOFAŞ, bulunduğu yeri hak etmiyor. Ama bugün kendi takımımı tebrik ediyorum. Onlara top kaybı yaptırıp üstünlük kurmak istiyorduk. Bugün yaptığımız savunma alkışı hak ediyor. Fenerbahçe maçının moraliyle gelen bir takımı yendik. 10. maçında 8. galibiyetini almış bir takımız. Umarım bu birlik ve beraberliğimizi bozmadan sezon sonuna kadar devam ederiz” ifadelerini kullandı.
Takım olarak bütün maçlara iyi odaklandıklarını söyleyen siyah-beyazlı basketbolcu Stimac ise, “Tofaş çok iyi bir takım. Koçları da çok iyi. Onunla daha önce çalışmıştım. Sıralamada şu an oldukları yerden daha iyi yerde olmalılar. Biz de takım olarak iyi odaklanmış durumdayız. Önümüzdeki maçlarda da bu seriyi korumak istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.