Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ufuk Sarıca imzayı attı

Beşiktaş’ın yeni Başantrenörü Ufuk Sarıca, düzenlenen törenle resmi sözleşme imzaladı. Sarıca, her maçı kazanmaya aday bir takım olacaklarını söyledi.Beşiktaş Sompo Japan’ın yeni Başantrenörü Ufuk Sarıca için Vodafone Arena’da...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ın yeni Başantrenörü Ufuk Sarıca, düzenlenen törenle resmi sözleşme imzaladı. Sarıca, her maçı kazanmaya aday bir takım olacaklarını söyledi.
Beşiktaş Sompo Japan’ın yeni Başantrenörü Ufuk Sarıca için Vodafone Arena’da düzenlenen imza törenine; Başkan Fikret Orman, Basketbol, Akatlar Spor Salonu’ndan Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi Sorumlusu Hakan Özköse katıldı.
Orman: "Değerli bir Beşiktaşlıyı aramıza kattık"
Törende konuşan Başkan Fikret Orman, Ufuk Sarıca ile bir arada oldukları için mutlu olduğunu ifade ederek, "Ufuk Sarıca’yı uzun zamandır aramızda görmek istiyorduk. Çok değerli bir Beşiktaşlıyı aramıza kattık. Belki daha evvel takıma kazandırabilseydik daha önce şampiyon olacaktık ama bundan sonrası için şampiyonluklar diliyoruz. Ufuk Sarıca kendini kanıtlamış bir isim. Göreve geldiğimizde futbol birinci önceliğimizdi. Futbolda epey yol aldık. Taraftarlarımızın sevdiği sporlardan biri de basketbol. Basketbola da yatırımlar yapıyoruz. Takım sporlarında hoca ve ekip çok önemlidir. Basketbol takımımız FIBA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. İyi bir sezon diliyoruz. Ufuk Sarıca’ya Beşiktaş ailesine hoş geldin diyorum. Taraftarlarımızdan basketbol takımımızı daha aktif desteklemelerini rica ediyorum. Stadı yapmamız ve şampiyon olmamız tüm sorunlarımızı çözmedi. Bizi zor bir yıl bekliyor. Ekonomi konusunda makul hareket etmeliyiz. Elimizdeki bütçeyle yarışmacı bir takım kurduğumuza inanıyorum. Basketbolda önemli işler yapacağımızı düşünüyorum. Akatlar’da bir arazimiz var. Buraya 15 bin kişilik bir salon yapmayı planlıyoruz. 10’a yakın idman sahası olan bir kompleks olacak. Diğer branşlarımız da burada oynama imkanına sahip olacak" ifadelerini kullandı.
Ufuk Sarıca: "Her maçı kazanmaya aday bir takım olacağız"
Beşiktaş Sompo Japan’ın yeni Başantrenörü Ufuk Sarıca, en iyi mücadeleyi ortaya koyacak takımı sahaya sürmek için çalışacağını belirterek, "Yeni transferlerle yeni bir takım yapıyoruz. Her zaman yukarılara hedefleyen bir camia olma durumundayız. Şahsım da hayatım boyunca hep yukarılara oynamaya çalıştım. Beşiktaş’a yakışan sahada en iyi mücadeleyi ortaya koyacak bir takımı en kısa sürede sahaya süreceğiz. Yönetim, taraftar ve takım bütün sezona yayılacak pozitif enerjiyle yarışmacı bir takım olacaktır. En çok parayı harcayan şampiyon olur diye bir kural yok. Bütçeler önemli ama ondan daha önemli şeyler de var. En büyük başarılara adayız. Transfer ettiğimiz oyunculara değer katmak istiyoruz. Her maçı kazanmaya aday bir takım olacağız" ifadelerini kullandı.
Ahmet Cihat Kumuşoğlu ise Ufuk Sarıca’ya ve takıma başarı dileğinde bulundu.
Konuşmaların ardından imza törenine geçildi ve Ufuk Sarıca 2+1 yıllık sözleşmeyi imzaladı. İmza töreni, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.