Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ufuk Sarıca: “İkinci yarıda tempoyu tamamen Galatasaray’a kaptırdık”

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, Galatasaray Odeabank mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, 2 sayılık yüzdelerinin felaket olduğunu, karşılaşmanın ikinci yarısında tempoyu tamamen Galatasaray’a bıraktıklarını söyledi.Spor...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 22:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 22:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, Galatasaray Odeabank mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, 2 sayılık yüzdelerinin felaket olduğunu, karşılaşmanın ikinci yarısında tempoyu tamamen Galatasaray’a bıraktıklarını söyledi.
Spor Toto Basketbol Ligi 7. hafta maçında Beşiktaş Sompo Japan, deplasmanda Galatasaray Odeabank’a 84-78 mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı takımın başantrenörü Ufuk Sarıca, Galatasaray Odebank’ı tebrik ederek, “Euroleague’de başarılar diliyorum onlara. Sezona kötü başlamış olabilirler ama iyi bir takımla oynadık. İlk yarıda bütün momentum bizdeydi. Maçın kurgusunu yaparken, topa baskı önemiydi çünkü Sinan’ın sürelerinin artması ve uzun forvetlerinin oynadıkları dönemde onları oynatmak istemiyorduk. Bunda başarılı da olduk aslında. 44 ribaund çok fazla Galatasaray takımına karşı. 2 sayılık yüzdemiz felaketti ayrıca. İkinci yarıda tamamen Galatasaray’a kaptırdık tempoyu. Artık tabii ki bundan sonra çarşamba günü kupa maçımız var, ona konsantre olmamız lazım” dedi.
Şanlı: “İnşallah gerekli dersi çıkartacağız”
Beşiktaş Sompo Japan oyuncusu Sertaç Şanlı ise yaptığı açıklamada, “İlk yarı iyi mücadele ettik kontrol bizdeydi. Hızlı hücumlarla kolay sayılar bulduk ama ikinci yarıya iyi başlayamadık. Son periyotta da bir bölümde 9-0’lık seri yakaladılar. O bölümde geri gelmeye çalıştık ama basit hatalar yaptık. Galatasaray da tecrübeli bir takım. İnşallah bu mağlubiyetten gerekli dersi çıkarıp, galibiyet serisine devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.