Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UEFA’dan "Bebek"siz Yorum

UEFA, Braga ile Fenerbahçe arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ikinci maçını internet sitesinden anlatırken, karşılaşmada düdük çalan Hırvat Ivan Bebek hakkında hiçbir ifade kullanmaması dikkatlerden kaçmadı.UEFA Avrupa Ligi son...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA, Braga ile Fenerbahçe arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ikinci maçını internet sitesinden anlatırken, karşılaşmada düdük çalan Hırvat Ivan Bebek hakkında hiçbir ifade kullanmaması dikkatlerden kaçmadı.
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu mücadelesinde Fenerbahçe, evinde 1-0 yendiği Braga’ya deplasmanda 4-1 mağlup olarak Avrupa kupalarına veda etti. Karşılaşma sırasında birçok hatalı kararlarda bulunan Hırvat Ivan Bebek, taraflı, tarafsız herkesin tepkisini çekmiş, Bebek’in kararlarına itiraz eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira da kendini saha dışında bulmuştu.
UEFA, resmi internet sitesinden Braga - Fenerbahçe karşılaşması hakkında yaptığı haberde, sadece maçın pozisyonlarını anlatması, Hırvat hakem Bebek için hiçbir ifadede de bulunmaması dikkat çekti. "Braga, Fenerbahçe’nin umutlarına son verdi" başlığı ile verilen haberde Braga’nın 8 kişi kalan sarı kanaryalara karşı sahadan zafer ile ayrıldığını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.