Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UEFA Çalışma Grubu Toplantısı, Almanya'da yapıldı

Grassroots temalı UEFA Çalışma Grubu Toplantısı, 27-30 Ekim 2014 tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt kentinde yapıldı.Organizasyonda, UEFA Grassroots Paneli üyeleri ile ev sahibi Almanya'nın federasyon yetkililerinin yanı sıra Türkiye,...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Çalışma Grubu Toplantısı, Almanya'da yapıldı
Grassroots temalı UEFA Çalışma Grubu Toplantısı, 27-30 Ekim 2014 tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt kentinde yapıldı.

Organizasyonda, UEFA Grassroots Paneli üyeleri ile ev sahibi Almanya'nın federasyon yetkililerinin yanı sıra Türkiye, Azerbaycan, Bulgaristan, İzlanda, Moldova ve İspanya'nın futbol federasyonlarından katılımcılar yer aldı.

Toplantıda öncelikle UEFA İcra Komitesi tarafından geçtiğimiz aylarda kabul edilen, üye federasyonların Grassroots yapısını, çerçevesini ve başarısını tanımlayan yeni UEFA Grassroots Charter'ı anlatıldı. UEFA Grassroots Elçisi ve UEFA'nın eski icra komitesi üyesi Per Omdahl bu konuda detaylı bilgi verdi.

Bu başlık altında ayrıca önümüzdeki günlerde üye federasyonlardan UEFA'nın beklentileri, ülkelerin Grassroots Charter'ıyla ilgili yaşabilecekleri sorunlar ve potansiyel hedefler tartışıldı. UEFA Çalışma Grubu Toplantısı'nda, bunların yanı sıra Almanya Futbol Federasyonu yetkilileri, Grassroots politikalarına ve bu konudaki projelerine dair sunumlar yaptı, ayrıca kulüp ziyareti gerçekleştirildi. Konuk ülke heyetleri de kendi çalışmalarını anlatan sunumlar yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.