Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uçar: "İlk yarı istediğimiz oyunu oynamadık"

Bandırmaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Giresunspor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından ilk yarıda istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyledi.TFF 1. Lig’in 10. hafta maçında Bandırmaspor, sahasında konuk ettiği Giresunspor ile...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bandırmaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Giresunspor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından ilk yarıda istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyledi.
TFF 1. Lig’in 10. hafta maçında Bandırmaspor, sahasında konuk ettiği Giresunspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Bandırmaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar açıklamalarda bulundu. Uçar, ’’Bandırma’mızda tabiatla ilgili ilerde kullanabileceğimiz olay var. Rüzgar burada etkili oluyor. İlk yarı istediğimiz oyunu oynamadık. Rakibin de baskısıyla yeteri kadar pozisyon yakaladık. İkinci yarı takımımın neler yapabileceğini gördüm. Çok ümitliyim ve çok ümitlendim. Atabey’in belki çok erken çıkması son vuruşlarda ne yazık ki istediğimiz vuruşları yapamaması sonucunda maç berabere bitti. Ama eminim ki takım çok daha iyi olacak. Bunun ışığını gördüm. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum bizi destekledikleri için, onlara ihtiyacımız var. Futbolcular da arada bir ufak tefek birbirlerini üzebilirler ama onlarla biz kucaklaşmak istiyoruz. Bandırmaya layık olamaya çalışacağız. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın futbolcularıma gerekenleri söyleyeceğim. Bunlar genç, hayatın ne olduğundan zaman zaman uzaklaşıyorlar. Bu takım başarılı olacaksa bizim taraftarımıza, yönetimimize ve medyamıza ihtiyacımız var’’ dedi.
"Devre arası takviyeler yapmamız lazım"
Bir basın mensubunun transfer yapıp yapmayacakları ile ilgili bir sorusuna da cevap veren Uçar, "Atabey’in sakatlığından sonra elimde şu an Doğan’dan başka forvet oyuncumuz yok. Devre arasında bazı mevkilere takviye yapmamız, bu takımın önünü açma açısından ve ilk defa oynadığı bu ligde kalıcı olaması açısından önemli. Kendilerine bu konuda bir isteğim olacak. Yönetimin bütçesiyle doğru orantılı mutlaka bir forvet, orta sahaya özellikle oyun kurucu dediğimiz, bizi pozisyona çok daha rahat sokabilecek, serbest vuruşları kullanabilecek oyuncular istiyorum. Defansa da bir alternatif olabilir. Sakatlık durumunda elimde çok fazla defans oyuncum yok. Aşağı yukarı bu mevkilerde taleplerim olacak’’ şeklinde açıklama yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.