Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uba Yabancı Oyuncu Kampı Antalya’da

Türkiye’nin ilk profesyonel yabancı oyuncu kampını gerçekleştiren Uluslararası Basketbol Akademi, ikinci etap kampını Antalya’da başlattı.Ocak ayında 4 kıtadan basketbolcuları İstanbul’da bir araya getirerek UBA Türkiye adı altında...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin ilk profesyonel yabancı oyuncu kampını gerçekleştiren Uluslararası Basketbol Akademi, ikinci etap kampını Antalya’da başlattı.
Ocak ayında 4 kıtadan basketbolcuları İstanbul’da bir araya getirerek UBA Türkiye adı altında ülkemizdeki ilk profesyonel yabancı oyuncu kampını gerçekleştiren Uluslararası Basketbol Akademi, ikinci etap kampını UBA Pro Exposure adı altında Antalya’da başlattı.
2 Ağustos Pazar gününe kadar Gloria Sports Arena’da kampa giren basketbolcular, İstanbul ayağının aksine ligde yer alan takımlara karşı değil, iki takıma ayrılarak birbirleriyle maçlar yaparak kendilerini gözlem altına alan yerli ve yabancı kulüp yetkililerine yeteneklerini göstermeye çalışacaklar.
Müsabakaların internetten de takip edilebileceği çalışmalar için ilk antrenmanlar Bosnalı koç Adin Adinoviç ve geçen sezon TB2L’de gösterdiği performans ile takdir toplayan Erkan Kaplanoğlu (İstanbul DSİ) tarafından yönetilirken, her maçta farklı bir antrenör Adin Adinoviç’in takımına rakip olacak.
Gloria Sports Arena’da 30, 31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek müsabakalarda yer alan yabancı sporcular şu şekilde:
"Glean Eddy (ABD), Roland Pivetta (İtalya), Mads Rasmussen (Danimarka), James Brown (ABD), Tyrell Timpson (ABD), Al Muteba (Kongo), Kenny Sharpe (ABD), Michael Lewis Jr. (ABD), Wais Mahamoud (Somali), Jared Woolfolk (ABD), Michael Anderson (ABD) Sametes Mahamoud (Somali) ve Vincent Peterson (ABD)"
Yetenekli isimler FIBA menajeri Serdar Ortakuyu tarafından gözlemcilere ve Türkiye ile Balkan liglerine yönlendirilecekler. Türkiye’ye her sene daha da çok misafir sporcu getirmeyi hedef alan organizasyonun önümüzdeki kış da tekrar edilmesi ve her sene geleneksel hale gelmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.