Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

U13 Türkiye Şampiyonasında Hakemler 15 Dakika Arayla İki Maça Çıktı

Bilecik’in ev sahipliği yaptığı U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarının ilk gününde 15 dakikalık ara ile 2 maça verilen yan hakemler gözlerden kaçmadı.Bilecik Edebali Stadı’nda oynanan U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarının...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 22:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
U13 Türkiye Şampiyonasında Hakemler 15 Dakika Arayla İki Maça Çıktı
Bilecik’in ev sahipliği yaptığı U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarının ilk gününde 15 dakikalık ara ile 2 maça verilen yan hakemler gözlerden kaçmadı.
Bilecik Edebali Stadı’nda oynanan U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarının ilk maçında A grubu temsilcileri İstanbul Genç Yıldızspor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı 1-1 berabere bitti. Bu maçın orta hakemi olyarak olarak Mustafa Kurnaz, yardımcısı hakemliklerini ise Ali Zengin ve Enes Seymen yaptı. 30’ar dakikalık 2 devre şeklinde oynanan maç 17.45’de sona erdi.
15 DAKİKA DİNLENEREK İKİNCİ MAÇA ÇIKTILAR
İstanbul Genç Yıldızspor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası aynı statta B grubu temsilcileri Bursa İnegöl Spor ile Eskişehir Spor müsabakası başladı. Bu müsabakanın orta hakemliğini Barkın Kara yaparken, yardımcılarını ise; 15 dakika önce ilk maçtan çıkan Ali Zengin ve Enes Seymen yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.