Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tyson’ın kariyerini bitiren Williams, Ali Eren’e karşı

EC BOXİNG boks kulübü ile sözleşme imzalayarak profesyonel boksa geçen Olimpiyat boksörümüz Ali Eren Demirezen, Mike Tyson’u nakavt ederek boks kariyerine son veren İngiliz boksör Danny Williams’a karşı ringe çıkacak.Konuyla ilgili olarak...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EC BOXİNG boks kulübü ile sözleşme imzalayarak profesyonel boksa geçen Olimpiyat boksörümüz Ali Eren Demirezen, Mike Tyson’u nakavt ederek boks kariyerine son veren İngiliz boksör Danny Williams’a karşı ringe çıkacak.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan EC BOXİNG’in başkanı Erol Ceylan, geçtiğimiz hafta rakibi ringden kaçan sporcumuz Ali Eren Demirezen’in bu maça hazır olduğunu belirterek, "Bilindiği gibi Danny Williams dünya boksunun efsanelerindendir. Boksörümüz Sinan Şamil Sam başta olmak üzere dünyanın zirvesindeki boksörlerle müsabakalar yapmış bir isimdir. Ancak biz Ali’ye güveniyoruz. O yüzden de henüz ikinci maçında böyle bir dünya devinin karşısına çıkarmayı uygun gördük çünkü, Ali amatör boksta çok iyi yetiştirilmiş bir gençtir. Bu arada onu yetiştiren tüm teknik heyetine buradan teşekkür etmeyi de bir görev olarak bilirim. Bizim Ali Eren’den beklentilerimiz çok büyüktür. O yüzden fazla vakit kaybetmeden zirvenin basamaklarını tırmanmayı uygun gördük" şeklinde konuştu.
Fatih’ten beklentiler yüksek
Ayrıca Hamburg’daki boks galasında Olimpiyat boksörümüz Fatih Keleş de ringe çıkacak. EC BOXİNG forması altında yedinci maçına çıkacak olan sporcumuz profesyonel ringlerdeki yenilgisizliğini ise sürdürüyor. Sporcumuzun antrenörü Bülent Başer, Fatih’ten beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek, "Fatih yontulmamış bir cevher ve biz onu burada yontarak dünyanın zirvesine çıkarmak için çalışıyoruz. Şu an için antrenmanlarımız çok iyi gidiyor. Fatih’te muhteşem bir konsantrasyon ve hırs görüyorum. Böyle gider de disiplinini bozmazsa en geç bir veya iki yıl içinde dünyanın zirvesine bayrağımızı dikerek İstiklal Marşımızı okutacağız. Yıllardır özlemini çektiğimiz altın kemeri de ülkemize hediye edeceğiz" şeklinde konuştu.
EC BOXİNG’in basın danışmanı Vedat Alyaz, bu önemli galada ayrıca EC adına iki boksörün daha ringe çıkacağını belirterek, "Alman’ların bokstaki ümidi Mario Daser de bu gecede eldiven giyecek. Kendisinden sadece kulübümüz değil Almanya’nın da büyük beklentileri var. Zira Almanlar son dönemlerde dövüş sporlarında madalyaya hasret yaşıyorlar. Bir Alman sporcunun Türk kulübü adına dövüşmesi de bizim için ayrıca bir gurur kaynağıdır. Mario Daser, onlarca Alman kulübün arasından Türk kulübünü seçerek EC BOXİNG’in ne kadar kaliteli bir kulüp olduğunu da göstermiştir. Ayrıca gecenin bir diğer sürprizi de Hüseyin Cinkara’dır. Gurbetçi boksörümüz de zirvenin basamaklarını bir bir tırmanırken oldukça hırslı ve konsantre görünüyor. Kendisinin bu maçı alacağına olan inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.
Vedat Alyaz, İngiliz boksör Danny Williams’ın 2003 yılında rahmetli boksörümüz Sinan Şamil Sam’a karşı ringe çıktığını ve merhum boksörümüzün Williams’ı muhteşem bir nakavtla devirdiğini de hatırlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.