Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Twente’den Hakim Ziyech açıklaması

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Hakim Ziyech için Faslı futbolcunun kulübü Twente’den önemli bir açıklama geldi. Hollanda ekibinin Genel Direktörü Ted van Leeuwen, "Hakim’i ucuza alacaklarını sanmasınlar" dedi.Adı...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Hakim Ziyech için Faslı futbolcunun kulübü Twente’den önemli bir açıklama geldi. Hollanda ekibinin Genel Direktörü Ted van Leeuwen, "Hakim’i ucuza alacaklarını sanmasınlar" dedi.
Adı uzun süredir sarı-lacivertli kulüp ile anılan Faslı futbolcu Hakim Ziyech’i kulübü Twente resmen satışa çıkardığını açıkladı.
Twente Genel Direktörü Ted van Leeuwen, kulüp olarak finansal boşluklarının olduğunu ifade ederek, "Bunu Hakim Ziyech’in satışıyla dolduracağız. Muhtemelen bu hafta gerçekleşecek. Ama talipleri onu ucuza alacaklarını sanmasınlar. Bizi kandıramazlar" diye konuştu.
Faslı futbolcu Hakim Ziyech’i birçok kulübün transfer etmek istediği ifade edilirken, Faslı futbolcunun bonservis bedelinin ise 10 milyon Avro civarlarında olduğu bildiriliyor. Ziyech geçen sezon Twente formasıyla 34 maça çıktı ve 17 gol 12 asistlik bir performans sergiledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.