Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tvf Pro Beach Tour Sinop Etabı Başlıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Sinop Belediyesi işbirliğinde bu yıl üçüncüsünü düzenlenen Pro Beach Tour Sinop etabı 30 Haziran Perşembe günü başlayacak.Yurt içi yurt dışı olmak üzere 34 takım ve yaklaşık 70 sporcunun katılacağı...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tvf Pro Beach Tour Sinop Etabı Başlıyor
Türkiye Voleybol Federasyonu ve Sinop Belediyesi işbirliğinde bu yıl üçüncüsünü düzenlenen Pro Beach Tour Sinop etabı 30 Haziran Perşembe günü başlayacak.
Yurt içi yurt dışı olmak üzere 34 takım ve yaklaşık 70 sporcunun katılacağı etap ana maçları 1-3 Temmuz tarihleri arasında Kumkapı Plajı’nda oynanacak. Final maçları ise 3 Temmuz Pazar günü erkeklerde saat 17.00’de ve bayanlar 18.00’de oynanacak ve ardından yapılacak ödül töreni ile turnuva sona erecek.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Baki Ergül "Türkiye’nin önde gelen takım ve spor otoritelerinin ilgi gösterdiği ve bunun yanında yurt dışından her geçen yıl artarak birçok sporcunun Sinop’a karşı dile getirdiği övgüleri arasında katıldığı turnuvanın bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğiz. Turnuvanın Sinop’un tanıtımına büyük katkısı olduğunun ve bunun yanında böylesine büyük ve önemli organizasyonlara da çok rahatlıkla ev sahipliği yapabileceğinin de bir göstergesi olmuştur. Tarihin, mavinin ve yeşilin her tonunu içinde barındıran ve hoşgörülü,kültür seviyesi yüksek misafirperver Sinop halkının turnuvaya sahip çıkarak bizleri desteklemesi ve katılım sağlaması da turnuvaya ayrı bir hava katmaktadır. Yine Sinop’un en önemli tarihi dokusunun yer aldığı ve Türkiye’de çok az rastlanır kumlara sahip olan Kumkapı sahilleri de bu turnuva için seçilmiş bir nadide bir yerdir. Turnuvaya katılan tüm takım ve sporcularımıza, federasyon yetkilileri, görevlileri ve hakem heyetimize bir kez daha ilimize hoş geldiniz diyorum. Turnuvanın bugüne kadar olan tüm adımlarında emeği olan turnuvanın genel koordinatörlüğünü yürüten başta Beden eğitimi öğretmenlerimiz Sayın Murat Bostan ve Sayın Mehmet Akalın’a, turnuvanın ilimizde yapılmasını uygun bularak iş birliği yaptığımız Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı ve yönetim kuruluna, bizleri maddi ve manevi destekleyerek turnuvaya destek veren sponsorlarımıza ve Sinop halkına teşekkür ediyor, herkesi turnuvayı izlemeye davet ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.