Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tutu’dan "Puan Silme Cezası" Açıklaması

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, “şuanda Onları Değerlendiriyoruz. Hepsiyle İlgili Ayrıntılı Bir Açıklamayı Bugün Ya Da Pazartesi Yapacağız” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2015 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2015 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tutu’dan "Puan Silme Cezası" Açıklaması
Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, puan silme cezasıyla ilgili olarak, “Federasyondan almamız gereken bilgiler var. O bilgileri almadan bir şey açıklamak da doğru değil” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) mali kriterlere uymadıkları için Samsunspor’un da aralarında bulunduğu toplam 7 takıma puan silme cezası verdi. TFF’den yapılan yazılı açıklamaya göre, lisanslı kulüp sayısı 59’a yükselirken mali kriterlere uymadıkları için Samsunspor, Bucaspor, Denizlispor, Kahramanmaraşspor, Ankaragücü, Orduspor ve Tarsus İdman Yurdu’na puan silme cezası verildi.
Konuyu değerlendirdiklerini ve detaylı bir açıklama yapacaklarını belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, “Şu anda onları değerlendiriyoruz. Hepsiyle ilgili ayrıntılı bir açıklamayı bugün ya da pazartesi yapacağız. Başka haberler de var. Çünkü federasyondan almamız gereken bilgiler var. O bilgileri almadan bir şey açıklamak da doğru değil. Bu karar ‘tahkime taşınıyor mu?’ diye bir araştırma yapacağız. Bunları bir araştıralım ki insanlara yanlış bilgi vermeyelim” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.