Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tur’un Şampiyonu Jose Gonçalves

Turkcell’in teknoloji ve iletişim sponsoru olduğu ve bu sene 52’incisi kez düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nu Caja Rural takımında Jose Gonçalves kazandı.Türkiye’nin en önemli uluslararası spor organizasyonlarından...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turkcell’in teknoloji ve iletişim sponsoru olduğu ve bu sene 52’incisi kez düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nu Caja Rural takımında Jose Gonçalves kazandı.
Türkiye’nin en önemli uluslararası spor organizasyonlarından biri olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun iletişim ve teknoloji sponsoru Turkcell, bisikletseverlere keyif dolu bir tur deneyimi yaşattı. Şitketten yapılan açıklamada, İstanbul’dan başlayıp, Selçuk’ta biten 52’incisi Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ilk etabı İstanbul-İstanbul’da olduğu gibi son etabı Selçuk’ta da kurduğu Turkcell 4.5G Teknoloji Çadırı ve Otobüsü ile sporseverlerin Turda yaşadığı keyfi arttırmayı başardı.
Yaklaşık 10 bine kişinin ziyaret ettiği çadırda kullanıma sunulan sanal gerçeklik gözlüğüyle sporseverlerin, kendilerini bisiklet sporunun güzellikleri ve parkurların zorlukları arasında bulduğu, dörder kişilik gruplar halinde yapılan yarışlar, keyifli görüntülerin oluşmasını da sağladığı bildirildi. A, Spin SlotCar (Yarış arabası) etkinliğiyle sporseverler çekişme ve eğlence dolu anlar da yaşadığı belirtilen açıklamada, “Turkcell 4.5G Otobüsü’nde ise sporseverler, son teknoloji 4.5G mobil cihazları ve yeni uygulamaları deneme fırsatına sahip oldu. 4.5G teknolojisiyle dünyanın en hızlı internet altyapısını kuran Turkcell’in iletişim ve teknoloji sponsoru olduğu 52’incisi Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda son etabın galibi Southeast takımından Kuba Mareczko oldu. Genel klasman liderliği yani şampiyonluk ise Caja Rural takımında Jose Gonçalves’e gitti” denildi.
17 takımın katıldığı Avrupa Turu kapsamındaki Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda diğer klasmanların şampiyonları ise şöyle oluştu:
Yeşil Mayo (Sprint Lideri): Manuel Belletti
Kırmızı Mayo (Tırmanış Lideri): Przemyslaw Niemiec
Beyaz Mayo (Türkiye Güzellikleri Lideri): Luis Mas Bone
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.