Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turnuvaya katılan takımlar kahvaltıda buluştu

Canik Belediyesi, Uluslararası 1. Samsun Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası’na katılan takımları kahvaltıda ağırladı.Canik Meşe Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıya Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Canik Belediyespor Başkanı Ercan...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turnuvaya katılan takımlar kahvaltıda buluştu
Canik Belediyesi, Uluslararası 1. Samsun Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası’na katılan takımları kahvaltıda ağırladı.
Canik Meşe Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıya Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Canik Belediyespor Başkanı Ercan Bayrak, Canik Belediyespor antrenörleri ve oyuncuları, Lübnan temsilcisi Riyadi Club takımı antrenörleri ve oyuncuları, Romanya temsilcisi Universitatea Cluj antrenörleri ve oyuncuları ile Bulgaristan temsilcisi BC Haskovo takımı antrenörleri ve oyuncuları katıldı.
Düzenlenen kahvaltıdan sonra takımların antrenörleri kısa bir konuşma yaparak Samsun Canik Belediyespor’a Avrupa yolunda başarılar dilediler.
Daha sonra söz alan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Sporun nasıl bir dünya markası olduğunu bugün Samsun’da yaşadığımızı düşünüyorum. Dünya markası olan spor Canik Belediyesi olarak bizler de gerçekleştirdiğimiz için bugün dünyanın farklı ülkelerindeki sporcuların bir araya gelmelerine sebep olmuştur. Belediye başkanları toplumun sağlıklı bir şekilde yetişmesi ve geleceğe hazırlanması yönünde bir hedefi vardır. Spor ise bunların en önemli alanlarından birisidir. Sağlıklı bir nesil yetiştirmek isteyen siyasetçiler ve idareciler sporu ihmal etmemeleri gerektiği için spor alanında önemli yatırımlar yapan bir belediyeyiz. Marka bir belediye olduğumuzu sporda da gösteriyoruz. Yerel belediyecilik anlamında 3 yıl peş peşe birincilik ödülü alan bir belediyeyiz. Hem kurumsal hem de şehircilik anlamında önemli bir derecesi olan Canik Belediyesi sporda da kendisini ispatlamıştır. Şuanda Süper Lig’de oynuyoruz. Ümit ediyorum ki Avrupa’da oynayacağımızı ümit ediyorum. 5 Ekim tarihinde Rusya’da önemli bir maçımız var. Bu maçı muhakkak almak zorundayız. Rusya’daki maçı aldıktan sonra Avrupa kupalarında boy göstereceğiz. Ben takımıma ve hocalarıma güveniyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Genç, turnuvaya katılan takımlara plaket verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.