Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkmen izci ve sporculara Türkiye vize vermedi

Türkiye'nin Erbil Konsolosluğu, Manavgat Belediyesi'nin daveti ile talep ettiği bazı genç Türkmen izci ve sporculara, yoğunluk gerekçesi ile vize vermedi.Manavgat Belediyesi'nin Erbil'deki Türk Konsolosluğu'na yazdığı davetle Kurban Bayramı...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2014 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2014 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye'nin Erbil Konsolosluğu, Manavgat Belediyesi'nin daveti ile talep ettiği bazı genç Türkmen izci ve sporculara, yoğunluk gerekçesi ile vize vermedi.

Manavgat Belediyesi'nin Erbil'deki Türk Konsolosluğu'na yazdığı davetle Kurban Bayramı boyunca Antalya'da kamp kurup, hem izcilik hem de seri spor faaliyetlerinde bulunacak olan bir kısım izci ve sporcu gençlerin vizeleri tamamlanamayınca Türkmen İzci Federasyonu bu duruma tepki göstererek ilgili yerlerden yardım istedi.

Türkmen İzcilik Federasyonu Başkanı Kazım Kerküklü, "Bizler bu ülkenin bir parçasıyız. Geçlerimizin aidiyet duygularını artırmak ve kardeşlik duygularını pekiştirmek için bu faaliyetleri yapıyoruz. Vize işlemleri için yetkililerden anlayış ve yardım bekliyoruz." dedi.

Türkmen İzcilik Federasyonu daha önce, Kırşehir, Kütahya, Antalya, Çanakkale ve bir çok şehirde hem izcilik hem de spor faaliyetlerinde bulunmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.