Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’nin en iyileri, Tokat’ta mindere çıkacak

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından kurulan Serbest ve Grekoromen Stil Süper 1. Lig’in final müsabakaları, 25 - 26 Ekim 2014 tarihlerinde Tokat’ta yapılacak.İlk hafta müsabakalarından itibaren heyecan dolu maçlara sahne olan ve güreş severlerin...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin en iyileri, Tokat’ta mindere çıkacak
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından kurulan Serbest ve Grekoromen Stil Süper 1. Lig’in final müsabakaları, 25 - 26 Ekim 2014 tarihlerinde Tokat’ta yapılacak.

İlk hafta müsabakalarından itibaren heyecan dolu maçlara sahne olan ve güreş severlerin ilgiyle takip ettiği Süper 1. Güreş Ligi’nde şampiyon takımlar bu hafta sonu belli olacak.

Rıza Kayaalp, Taha Akgül ve Selçuk Çebi gibi dünya şampiyonu güreşçilerin de sahne alacağı final mücadelelerinde grekoromen stilde, Ankara ASKİ Spor Kulübü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Kasımpaşa Spor Kulübü ve Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü şampiyonluk için mindere çıkacaklar.

Serbest stilde ise Kahramanmaraş Belediyesi Spor Kulübü, Ankara Tedaş Spor Kulübü, Ankara ASKİ Spor Kulübü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, şampiyonluk ipini göğüsleyen takım olabilmek için boy gösterecekler. Erzurum İl Özel İdaresi Spor Kulübü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları da, önümüzdeki sene tekrar süper ligde mücadele edebilmek için ter dökecekler.

Yarın saat 10.00’da Hüseyin Akbaş Spor Salonu’nda başlayacak final mücadelelerinde güreşecek sporculara başarılar dileyen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, hak eden takımların şampiyon olacağına inandığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.