Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Ve Suriyeliler Dostluk Maçına Akın Etti

Gaziantep’te Suriyeli sığınmacılarla yapılacak olan ‘Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası’ öncesi hazırlıklar tamamlandı. Her türlü olumsuzluğa karşı güvenlik önlemleri alındı.Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Ve Suriyeliler Dostluk Maçına Akın Etti
Gaziantep’te Suriyeli sığınmacılarla yapılacak olan ‘Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası’ öncesi hazırlıklar tamamlandı. Her türlü olumsuzluğa karşı güvenlik önlemleri alındı.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da katılacağı turnuva, Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu’nda gerçekleşecek. Turnuva öncesi, stadyum çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Polis arama noktaları kuruldu. Turnuvanın gerçekleşeceği Kamil Ocak Stadyumu’na girmek isteyen vatandaşlar arama noktalarında didik didik arandı.
Turnuva öncesi gruplar halinde stadyuma giriş yapan Suriyeli öğrenciler, ellerinde Türk Bayrakları ile ‘En Büyük Türkiye’ tezahüratları yaptı. Turnuvaya Süleyman Şah İlkokulu’ndan Suriyeli öğrencileri kontrollü bir şekilde stadyuma getiren, Suriyeli Müdür Yardımcısı Türk El Muhammed, “Çocuklarımızı buradaki kardeşlik maçına getirdik. Bu bir kardeşlik maçı, hak eden maçı kazansın diyorum. Bu turnuvayı düzenleyen, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.
Ülkelerindeki iç karışıklıktan dolayı Suriye’nin Halep şehrinden ailesi ile birlikte kaçarak Türkiye’ye sığınan 10 yaşındaki Senem El Muhammed, ise kardeşlik ve dostluk maçına geldiği için çok heyecanlı olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.